Deittailu on yleensä hauskaa. Jos treffiseuran kanssa on mukavaa ensimmäisellä kerralla, haluaa varmasti treffeille uusinnan.

Jotta uudet treffit saman ihmisen kanssa onnistuisivat, pitää itse osata käyttäytyä ensimmäisillä treffeillä oikealla tavalla. Mutta sen lisäksi pitää tehdä muutakin, jotta tiedät että toisille treffeille kannattaa mennä ja myös pääset niille.

Kuusi tekoa ensitreffeille, jotka mahdollistavat seuraavat treffit

1. Kerro hänelle sinulle läheisistä asioista.

Sinun ei tarvitse avautua täysin heti ensimmäisillä treffeillä, mutta jos kerrot jotain esimerkiksi perheestä tai muista sinulle läheisistä asioista, hän tuntee heti olevasi sinua lähempänä.

2. Käy kurkkaamassa hänen sosiaalisen median tilejään.

Nykypäivänä on helppoa selvittää ihmisistä asioita. Se onnistuu netin avulla. Käy katsomassa millaisen kuvan hän antaa itsestään sosiaalisen median tileillään ja tiedät hänestä jo paljon. Se voi kertoa sinulle, että kannattaako häntä nähdä enää toista kertaa. Tämän voi toki tehdä jo ennen ensimmäisiäkään treffejä.

3. Jätä puhumatta edellisistä suhteistasi.

Hän ei varmasti ole tullut treffeille kuulemaan sinun entisistä suhteistasi. Älä puhu niistä.

4. Matki häntä.

Tämä ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi jäljitellä kaikkea mitä hän tekee. Silloin näyttäisit ja vaikuttaisit aika typerältä. Mutta jotain pieniä eleitä voit matkia, koska jos hän tekee niitä, hän taitaa pitää niistä. Haluamme yleensä olla samankaltaisten ihmisen lähellä, joten nojaa häntä kohti, kun keskustelette, jos hänkin tekee niin.

5. Mieti tuntuuko hänen lähellään oleminen hyvältä.

Muista miettiä treffien aikana, että koetko fyysisesti hyvältä hänen seurassaan.

6. Tee treffeillä jotain jännittävää.

Seikkailua sisältävät treffit antavat teille kummallekin mukavia kokemuksia. Jäät silloin varmasti hänen mieleensä ja hän haluaa nähdä sinut uudelleen.

Lähde: Your Tango