Orgasmin teeskenteleminen ei ole sukupuoleen sidottu juttu.

Usein ajatellaan, että seksiaktien yhteydessä vain naiset teeskentelevät orgasminsa. Totuus on kuitenkin toinen: myös miehet voivat teeskennellä orgasmejaan.

Cosmo Frank -nimeä käyttävä toimittaja paljasti Cosmopolitanin sivuilla, millaisista merkeistä voi tunnistaa, jos mies teeskentelee orgasminsa, ja suomensimme nämä merkit alle.

1. Hän mutisee epäinnostuneesti ”tulleensa”

Cosmo Frankin mukaan jokainen rakastaa laueta. Jos mies ilmoittaa asian ilman intoa, on mahdollista, että hän teeskentelee.

2. Hän selvästi liioittelee ääntelyään normaaliin verrattuna

Orgasmi tuntuu kyllä hyvältä, mutta jos hän huutaa kurkkusuorana tavalliseen verrattuna, koetaa hän todennäköisesti vakuuttaa sinut, vaikka todellisuudessa orgasmi jäi häneltä tulematta.

3. Et näe siemennestettä missään

Cosmo Frank muistuttaa, että siemenneste ei ole näkymätöntä ainetta. Jos sitä ei ole kondomissa tai jossain sinun ylläsi tai sisässäsi, on mahdollista, että hän teeskenteli koko homman.

4. Hänellä seisoo edelleen

Cosmo Frankin mukaan seisokki yleensä menee pois, kun ”tavara on tullut ulos”.

5. Hän juoksee heti vessaan

Jos kumppanisi tekee näin, saattaa hän mennä vessaan tyydyttääkseen itsensä loppuun asti.

6. Hän nukahtaa heti aktin jälkeen

Toki on mahdollista, että hän on lauennutkin, mutta Cosmo Frankin mukaan sitäkin sattuu, että tyyppi on niin väsynyt, että teeskentelee orgasmin päästäkseen nukkumaan.

7. Hän hehkuttaa seksin mahtavuutta koko ajan

Jos hän toistuvasti kehuu juuri päättynyttä aktia sen sijaan, että tyytyväisenä hymyilisi ja kerran tokaisisi sen olleen mahtavaa, on mahdollista, etteivät nuo kehut ole aitoja.

8. Laiskojen työntöjen jälkeen hän räjähtää yllättäen huumaan

Cosmo Frankin mukaan jos hän on seksin aikana verkkainen ja yllättäen puskista syttyy intohimon huumaan, saattaa tämä olla hänen tapansa saada seksisessio päättymään. Tai ehkä hänellä vain tuli kramppi.

Lähde: Cosmopolitan