Tällä oudolla käsimatkatavaravalinnalla on hyvä syy päätyä mukaan lennolle.

Lentokoneeseen ei tunnu mahtuvan kaikilla hyvin edes omat jalat, kun istutaan koneessa. Siksi kannattaa pakata käsimatkatavaroihin vain oikeasti sellaisia asioita, joita lennon aikana tarvitsee.

Ahtaassa tilassa istuminen ei tee hyvää. Seisominen ja käveleminen lennon aikana parantaa verenkiertoa. Mutta lennon aikana ei saisi kuljeskella pitkin konetta eikä sitä saa joinakin hetkinä tehdä lainkaan. Tämän ongelman ratkaisee mukaan pakattu tennispallo.

Tennispallo ei vie paljon tilaa ja se ei häiritse muita matkustajia

Jos sinulla on tennispallo mukanasi lennolla, on se erittäin hyvä valinta, varsinkin terveytesi kannalta. Pyörittele sitä pitkin vartaloasi lennon aikana ja se rentouttaa jäykkiä lihaksia ja saa veren kiertämään.

Tennispallo ei vie laukussa paljon tilaa, joten sen luulisi mahtuvan jokaisella mukaan matkatavaroihin. Sen käyttö lennon aikana ei häiritse muita matkustajia. Se on täten todella kätevä väline hierontaan.

Paikat, joita lennon aikana varsinkin kannattaa hieroa, ovat nilkat, ranteet, reidet, jalat (erityisesti pohkeet) sekä yläselkä ja hartiat. Hiero tennispallolla näitä paikkoja ja sinun ei välttämättä tarvitse nousta paikaltasi ylös tai käydä kävelemässä, joka voi häiritä muita matkustajia ja olla välillä myös mahdotonta.

Käytä tennispalloa, jos luulet sen olevan sinulle hyvä apukeino selvitä lennosta.

Lähde: Reader’s Digest

LUE MYÖS