Kasvomaskeja tuotetaan nyt huimaa vauhtia. Niitä ommellaan itse, mutta myös kaupoista voi ostaa siitä monenlaisia versioita.

Kaikissa versiossa tuntuu olevan monenlaisia ongelmia. Viime aikoina on uutisoitu esimerkiksi, kuinka meikki meinaa tahrata kasvomaskin ja kasvoille tulee helposti finnejä ja muita iho-ongelmia. Näihin ongelmiin on nyt ehkä löytynyt yksi kätevä ratkaisu, jonka Verywell Health -sivusto esittelee.

Kyseessä on jonkinlainen tuki, joka asetetaan kasvomaskin sisälle kasvojen eteen. Tätä on ehditty jo testaamaan, ja käyttäjät ovat raportoineet, että sen avulla meikki tuntuu pysyvän paremmin kasvoilla eikä iho-ongelmia ole syntynyt.

Tätä pitää tutkia vielä lisää, mutta tällainen tukikiinnike voisi olla hyvä ratkaisu kasvomaskien aiheuttamiin ongelmiin. Kasvomaskin pitäminen kasvoillakin voi tuntua mukavammalta, kun sen saa tämän avulla aseteltua kasvoille tukevammin eikä kasvomaski osu suoraan kasvoille.

Vaikka kasvomaskin käyttö olisi tällä tavalla helpompaa monella eri tavalla, sitä ei ole vielä tutkittu, että toimiiko kasvomaski yhtä tehokkaasti estäen koronaviruksen leviämisen, kuten se tekee ilman tätä tukiosaa.

Lähde: Verywell Health