Näin pitkä mela tyydyttää naisen kaikkein suurimmalla todennäköisyydellä.

Tämä on asia, jota on pohdittu ikuisuuden, ja jonka pohtiminen ei tule koskaan loppumaan: onko peniksen koolla todella väliä?

Naiset väittävät yleensä miespuoliselle kumppanilleen, että koolla ei olisi väliä. Osa naisista varmaan oikeasti tarkoittaakin sitä, kun taas osa haluaa vain piristää kumppaniaan, mikäli peniksen koossa olisi toivomisen varaa.

Erään tutkimuksen mukaan naisille ei kuitenkaan ole suinkaan yhdentekevää, minkä kokoinen penis miehellä on, päinvastoin!

Tutkimuksessa nimittäin haluttiin selvittää, minkä kokoiset penikset antoivat naiselle yhdynnässä suurimmalla todennäköisyydellä orgasmin. Tutkimukseen osallistuneilta naisilta kysyttiin, minkä kokoinen penis heidän seksikumppanillaan on, ja onko nainen saavuttanut orgasmin yhdynnässä kyseisen kumppanin kanssa.

Tulos oli seuraava: 20,3 cm pitkä penis antoi naiselle orgasmin kaikkein suurimmalla todennäköisyydellä. Sitä pienemmät, ja yllättäen myös suuremmat penikset eivät enää johtaneetkaan yhdynnässä yhtä suurella todennäköisyydellä orgasmiin.

Onko sinun miehesi varustus sinulle mieleen?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan