Olisitko uskonut, mikä ikä on kyseessä?

Elämme maailmassa, jossa moni käyttää valtavia määriä aikaa ja raha näyttääkseen mahdollisimman pitkään mahdollisimman nuorelta. Käytämme kallista kosmetiikkaa, värjäämme hiuksemme peittääksemme harmaantuvat kutrimme ja käymme aktiivisesti jumpassa, jotta pitäisimme yllä nuorekkaan vartalon.

Moni saattaa turvautua radikaalimpiinkin keinoihin, kuten botoxiin tai vaikkapa kasvojen kohotukseen, sillä nuorekkuus tulisi saavuttaa millä keinolla hyvänsä.

Eräässä tutkimuksessa saatiin kuitenkin selville, että millään näistä keinoista ei kuitenkaan ole hyötyä, sillä vaikka kuinka yrittäisimme näyttää nuorekkaammalta, olisi paras keino yksinkertaisesti lopettaa vanheneminen, kun täytämme 20 vuotta.

Eräässä tutkimuksessa nimittäin saatiin selville, miehet ovat kaikkein kiinnostuneimpia naisista, jotka ovat iältään 20–23 vuotta. Miehen omalla iällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, minkä ikäinen nainen häntä vetää puoleensa, sillä niin kaksikymppiset kuin viisikymppiset miehetkin kertoivat olevan kaikkein kiinnostuneimpia 20–23-vuotiaista naisista.

Tällä tuloksella on suuri ero naisten vastaavaan tulokseen, sillä naiset pitävät pääosin eniten miehistä, jotka ovat lähellä hänen omaa ikäänsä.

Tutkimustulos onkin miesten antamien vastausten perusteella melko masentava, mutta onneksi maailmassa on myös miehiä, jotka pitävät vanhemmista naisista!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: YouBeauty / Kuva: J carter, Pexels