Kärsitkö sinä tästä vaivasta?

Tiedämme kaikki, että jos voit itse hyvin, vaikuttaa se positiivisesti myös parisuhteeseen. Samoin tiedämme, että jos voimme huonosti, voi sillä olla ikäviä seurauksia suhteemme kannalta.


Erään tutkimuksen mukaan on olemassa yleinen ikävä vaiva, joka saattaa koitua parisuhteesi turmioksi. Tämä vaiva on yleisempi naisilla kuin miehillä ja saattaa vaikuttaa jopa niin voimakkaasti suhteeseenne, että päädytte eroamaan. Aivan kuin itse vaivassa ei olisi jo tarpeeksi kärsimistä!


Kyseinen vaiva on migreeni.


Jopa 24 % migreenistä kärsivistä ilmoitti, että migreeni vaikuttaa negatiivisesti heidän seksielämäänsä ja jopa 5 % kertoi, että he erosivat kumppanistaan migreenin vuoksi. Surullista on, että 12 % migreenipotilaiden kumppaneista kertoi, että kumppani olisi parempi puoliso, jos hänellä ei olisi migreeneitä.


Migreeni on yleinen vaiva ja sen on todettu vaikuttavan romanttisiin suhteisiin sen fyysisten, henkisten ja taloudellisten vaikutusten vuoksi.


Jos kärsit itse migreenistä, kannattaa asiasta puhua kumppanin kanssa kunnolla, jotta ongelmat eivät yllätä vahingossa! On hyvä varautua vaivan aiheuttamiin haasteisiin ennen, kuin ongelmat syvenevät. Kumppanisi kuuluisi olla tukenasi migreenistä huolimatta!

Jaa artikkeli myös migreenistä kärsiville ystävillesi!

Lähde: Best Life