Tämän asian muuttaminen voi tuoda uudestaan kipinää makuukamariinne.

Suhteen alku on yleensä täynnä huumaa, jännitystä ja kiihkoa. Moni kuitenkin huomaa, että kiihkeimmän alun jälkeen seksielämä hiipuu yleensä jonkin verran. Tämä onkin aivan normaalia, ja näin käy valtaosalle parisuhteista.

Joissakin parisuhteissa seksin määrä saattaa kutenkin laskea todella dramaattisesti, ja seksin vähentymisestä saattaa tulla iso ongelma. Tässä tapauksessa parisuhdetta kannattaakin analysoida hieman tarkemmin.

Erään tutkimuksen mukaan seksin määrän vähenemiselle on olemassa erityisesti eräs yksittäinen syy. Kyseessä on konfliktin välttely.

Makuuhuoneen ongelmat johtuvat yleensä aina parisuhteen ongelmista, ja jos seksittömyys tai hyvin vähäinen seksin määrä jatkuu pitkään, kannattaakin miettiä, mikä paisuhteessanne on pielessä.

Rakentavalla riitelyllä ja konfliktin käsittelyllä on usein jopa positiivinen vaikutus pariskunnan seksielämään, mutta konfliktin välttely johtaa yleensä seksihalujen hiipumiseen. Tämä johtuu siitä, että konfliktin välttely aiheuttaa usein stressiä, ja stressi tunnetusti tappaa libidon.

Mieti siis, mikä ongelma suhdettanne saattaisi hiertää, ole rohkea ja ota se käsittelyyn. Saatatte huomata, että makuuhuoneelle löytyy taas pitkästä aikaa aivan muuta käyttöä, kuin nukkuminen!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Charles Deluvio, Unsplash