Luuletko olevasi kova shoppailemaan vai teetkö ostoksia kenties vain harvoin?

Meillä kaikilla on paheita. Joillakin se liittyy ostosten tekemiseen. Jos et ole varma, että onko se oma paheesi tai epäilet, että jollakin läheiselläsi on tapana shoppailla normaalia enemmän, katso mitä horoskooppimerkit siitä sanovat. Tässä alla on kuusi helpoiten shoppailuun sortuvaa horoskooppimerkkiä. Aloitetaan sijasta kuusi.  

6. Jousimies

Jousimies ei epäile käyttää luottokorttiaan, jos kyse on mukavan matkan hankkimisesta ja uusien kokemusten saamisesta. Tämä tähtimerkki ei kuitenkaan tuhlaa rahojaan vaatteisiin eikä meikkeihin, mutta voi tuhlata lentokentän matkamuistomyymälässä melkoisen määrän rahaa.

5. Kaksoset

Kaksoset on taipuvainen tuhlaamaan rahaa samasta syystä kuin jousimies eli uusien kokemusten saamiseen. Tämän tähtimerkin kannattaisi keskittyä kerralla aina yhteen harrastukseen, jotta rahaa ei kuluisi kerralla liikaa.

4. Kalat

Kalat on herkkä ja maailman tapahtumat vaikuttavat kalaan suuresti. Jotta sellaisia kestäisi paremmin, kalat tekee sen ostamalla itselleen kaikenlaista kivaa pientä. Kalat eivät arvosta rahaa eivätkä yleensä ole hyväpalkkaisessa työpaikassa. Liika shoppailu voi suistaa kalat helposti perikatoon.

3. Vaaka

Vaaka pitää ihmisten miellyttämisestä, johon liittyy myös muille kaikenlaisten kivojen asioiden hankkiminen. Vaa’an kannattaisi aina miettiä ennen ostosten tekoa, että ostaako hän itselleen vai sen takia, että hän näyttää jollekin toiselle mieltymyksensä. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa tuotteet kannattaa jättää kauppaan.

2. Skorpioni

Skorpionilla on taipumus tulla riippuvaiseksi haluistaan, joita hän tyydyttää erilaisten ostosten avulla. Tällä tähtimerkillä on myös erittäin kallis maku, joten ostoksiin kuluu paljon rahaa.

1. Leijona

Leijona on alttein shoppailulle. Jos olet leijona, taidat sen jo tietää. Leijona haluaa täyttää kaappinsa tyylikkäillä ja kalliilla vaatteilla. Myös kodin täytyy olla täynnä kauniita esineitä. Jos olet leijona, muista huolehtia siitä, että tee ostoksia niin paljon, että joudut siitä vararikkoon.

Lähde: Bestlife

LUE MYÖS