Jos omalle horoskooppimerkillesi tarkoitettu idea ei tunnu mieluisalta, voit koettaa etsiä inspiraatiota treffeille muiden horoskooppien suosituksista.

Talvi tarjoaa omat mahdollisuutensa treffien aktiviteetteja ajatellen, mutta toisinaan voi silti olla vaikeus päättää, mitä treffeillä lopulta seuralaisensa kanssa tekee. Onneksi treffipulmaan voi hakea ratkaisua tähdiltä – horoskooppien avulla.

Popsugar listasi jokaiselle horoskooppimerkille parhaiten sopivat talviset treffi-ideat. Lue alta minkälaiset talvitreffit sinun pitäisi viettää horoskooppimerkkisi perusteella yhdessä kumppanisi tai tapailemasi henkilön kanssa ja jos omasi ei miellytä, voit etsiä inspiraatiota treffeille muiden merkkien suosituksista.

Oinas

Suuntaa treffiseuralaisesi kanssa rinteille ja saat romanttiset, mutta seikkailulliset treffit ihanissa talvimaisemissa. Astorologi Valerie Mesa suosittelee esimerkiksi lumilautailua.

”Oinas on koukussa adrenaliiniin ja mikään ei voita laskettelun tuomaa huumaa! Tämä tulimerkki rakastaa myös itsensä haastamista ja suosivat päivänsä olevan täynnä toimintaa ja jännitystä”, Mesa sanoi Popsugarille.

Härkä

Tunnelmallinen pakkasilta takkatulen lämmössä kuulostaa härän korviin täydellisiltä talvitreffeiltä.

”Härkä on tunnettu siitä, että hän nauttii mukavuudesta ja hän ei tekisi mitään muuta mieluummin seuralaisensa kanssa kuin halailisi lämmittävän takan äärellä. Tämä maamerkki tykkää nautiskella kaikilla aisteilla”, Mesa selitti.

Kaksonen

Popsugarin mukaan vanhojen kirjojen tuoksu voi olla melko seksikästä. Ajatteleva ja pohtiva, näin Mesa kuvailee kaksosta.

”Utelias ja helposti kyllästyvä, tämä merkki kaipaa henkisti stimulointia jatkuvasti”, astrologi kertoi.

Senpä takia kirjakaupan tai antikvariaatin kiertelly tarjoaa kaksosen kaipaamaa tietoa sekä vaihtoehtoja. Se on myös hauska tapa viettää talvipäivää sisätiloissa.

Rapu

Rapu ei tykkää mennä kumppaninsa kanssa ulos liikaa eikä talvella haittaa viettää aikaa mukavasti lähekkäin sisällä. Rapu onkin merkeistä se kotihiiri.

”Härän tavoin tämä merkki kaipaa mukavuutta ja turvaa”, Mesa sanoi.

Kotona oleminen pyjamiin pukeutuneena on ravun lempiharrastus – tietysti kaikkien herkkujen kera.

”Rehellisesti sanottuna rapu ei ole kovin urheilullinen ja talvella he talvehtivat”, Mesa lisäsi.

Niinpä koti-ilta herkullisten, itse leivottujen suklaakeksien kanssa on paras tapa viettää talvitreffit.

Leijona

Leijona tykkää esitellä osaamistaan ja taitojaan, mikä talvella onnistuu mainiosti jäällä.

”Leijona leveilee ja luistelu on ehdottomasti tapa tehdä niin. Kilpailullinen ja taiteellinen leijona dominoi luistelukenttää teeskennellen samalla, että hän on tekemässä elämänsä suoritusta jäällä”, Mesa kuvaili.

Jotkut leijonat innostuvat jopa opettamaan treffiseuralaistaan luistelemaan, koska nauttivat siitä, että heillä on ohjat.

Neitsyt

Todella analyyttiselle neitsyelle täydellinen suunnitelma on rakentaa jotain, mikä vaatii tarkkuuttaa, kuten lumilinna tai -maja. Jälkikäteen voi ruveta leikkisemmäksi lumisodan merkeissä.

”Neitsyt ei tykkää hukata aikaa. Avulias ja ahkera merkki haluaa ottaa kaiken ilon irti ajastaan ja kaikki rakentamiseen liittyvä on heidän ominta alaa”, Mesa kertoi.

Toim.huom. Jos rakentaminen ei kuitenkaan miellytä, voi treffeillä suunnatakin Kemiin ihastelemaan joka vuosi rakennettavaa Lumilinnaa ja majoittua lumihotelliin.

Vaaka

Pulkka tai liukuri esiin ja ei kuin laskemaan mäkeä! Vaa’an talvisissa treffeissä leikitään lumessa.

”Vaaka haluaa kauneutta, harmoniaa ja nättejä kuvia. Mäenlasku on täydellinen talven ihmemaan aktiviteetti ja jotain, mitä voi tehdä yhdessä kumppanin kanssa”, Mesa totesi.

Popsugarin mukaan on tärkeää muistaa ottaa tästä hauskasta puuhasta paljon kuvia muistoksi.

Skorpioni

Tämä vesimerkki nauttii seksistä ja siihen lukeutuu sen harrastaminen poreammeessa tai paljussa (tai kunhan tekee jotain keskimääräistä seksikkäämpää).

”Skorpioni tuntee olonsa rentoutuneimmaksi vedessä tai veden lähellä, siksi poreamme on aina vaihtoehto”, Mesa sanoi.

Tämä sopiikin täydellisesti talvisiin päiviin. Skorpioni tykkää tuntea olonsa seksikkääksi ja mikäpä voittaisi poreammeen tai paljun jakamisen yhdessä kumppaninsa kanssa.

Jousimies

Seikkailuja kaipaava jousimies ei halua pysytellä sisällä sohvan nurkassa – edes pakkaspäivinä. Sen sijaan tämä merkki rakastaa viettää aikaa ulkona liikkuen niin paljon kuin mahdollista.

”Jousimies on merkeistä seikkailevin ja tutkivin ja vaeltaminen on heidän mielipuuhaansa. Jousimies tuntee olevansa elossa, kun saa olla luonnossa”, Mesa selitti.

Kauris

Kuten Disneyn Frozenissa lauletaan, lumiukko tehtäisiinkös? Tähän kauriin vastaus on kyllä! Mainio treffiaktiviteetti kauriille on ruveta luovaksi lumen kanssa.

”Kauris on merkeistä perinteisin ja mikä sopisi talveen paremmin kuin lumiukon tekeminen”, Mesa tokaisi.

Tämä maamerkki on todella keskittynyt ja Mesan mukaan mikään ei tule heidän talven ihmemaa -haaveidensa tielle.

Vesimies

Vesimieskin tykkää rentoutua tulen äärellä. Lämmintä vaatetta, vilttejä, makkaraa ja kuumaa juomaa mukaan ja treffien viettoon nuotion äärelle, se on täydellinen asetelma vesimiehen talvitreffeille.

”Tämä ilmamerkki nauttii keskusteluista ja uusisa kokemuksista ja nuotion äärellä vietetty ilta ihmisten kanssa on juuri sitä”, Mesa sanoi.

Kalat

Vedestä voi nauttia talvella ulkonakin ja skorpionin tavoin tämäkin merkki on parhaimmillaan veden äärellä.

”Kalastaminen on yksi heidän lempiharrastuksistaan eikä jää ole este. Tällä merkillä on elävä mielikuvitus, etenkin luonnossa ollessaan”, Mesa kertoi.

Treffeillä voikin siis suunata pilkkille ja saaliin voi myöhemmin valmistaa yhdessä sisätiloissa.

Mikä näistä treffi-ideoista on eniten mieleesi? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Popsugar