Itseään voi analysoida monella tavalla ja tehdä sitä jatkuvalla syötöllä.

On kuitenkin eräs todella helppo ja nopea tapa saada selville esimerkiksi omat huonoimmat ominaisuudet. Se keino liittyy syntymäjärjestykseen. Jos sinulla on sisaruksia, tässä alla kerrotaan mikä on ärsyttävin piirteesi. Alimpana kerrotaan vielä, millaisia ärsyttäviä ominaisuuksia on ainoilla lapsilla.

Nämä ovat syntymäjärjestyksen perusteella ärsyttävimmät persoonallisuuspiirteet:

Esikoinen

Esikoiset ovat usein älykkäämpiä kuin heidän nuoremmat sisarensa ja heistä voi tuntua, että heidän pitää hallita kaikkea ja olla kaikessa parempia kuin muut.  He haluavat ottaa vastuuta. Kaikella tällä on kuitenkin hintansa, joten heistä voi tulla ahdistuneita, pakko-oireisia ja heidän on vaikea tulla muiden kanssa toimeen.

Keskimmäinen lapsi

Keskimmäisiä lapsia pidetään sympaattisina, joten on vaikea selvittää, mitkä ovat heidän ärsyttävimpiä piirteitään. Mutta sekin on saatu selville. Koska he pyrkivät miellyttämään muita ihmisiä, on vaikea selvittää, mitä he itse oikeasti haluavat. He ovat myös huonoja riitelemään. Riidat kuuluvat suhteisiin, joten se voi ärsyttää, jos toinen ei osaa riidellä oikein.

Kuopus

Kuopus voi käyttäytyä aikuisenakin kuin pikku lapsi. He ovat tottuneet siihen, että saavat helposti periksi ja muut tekevät asioita heidän puolestaan. Heistä voi tulla ärsyttävän manipuloivia ja laiskoja.

Ainut lapsi

Jos on ainut lapsi, voi hänessä olla sekä esikoisten että kuopusten ärsyttäviä puolia.

Lähde: Your Tango