Profiilikuva ei välttämättä kerro ihmisestä enemmän kuin tuhat sanaa, mutta sen myötä syntyy paljon ensimmäisiä johtopäätöksiä.

Varsinkin deittisivustoilla profiilikuvalla on valtava vaikutus siihen, kiinnostuuko joku sinusta vai ei. Suurin osa panostaakin hyvään profiilikuvaan, jotta mahdollisuudet löytää unelmien kumppani olisi huipussaan. Tutkimuksen mukaan on olemassa yksi ominaisuus, jolla teet profiilikuvastasi entistä houkuttelevamman.

Best Life-sivusto kertoi artikkelissaan I And Love And You-eläinruokabrändin teettämästä tutkimuksesta, jossa kävi ilmi, että koiran ottaminen mukaan profiilikuvaan lisäsi henkilön kiinnostavuutta. Koiran kanssa profiilikuvansa jakaneet ihmiset päätyivät todennäköisemmin ”pyyhkäistyksi oikealle”, tunnetun Tinder-termin mukaan. Tutkimus ei ole ainoaa laatuaan puoltamaan lemmikin mukana oloa profiilikuvassa, vaan sitä puoltaa myös mm. OnBuy-sivuston teettämä kyselytutkimus, josta voit lukea lisää täältä.

Suurin osa, eli 63 %, I And Love And You:n tutkimuksessa mukana olleista vastasi, että söpö koira profiilikuvassa on auttanut heitä saamaan kontakteja treffipalveluissa. Koiran omistamiseen nimittäin liitetään paljon arvostettuja ominaisuuksia, kuten ystävällisyyttä, huolehtivaisuutta, myötätuntoa ja uskollisuutta. Lisäksi koiraihmisiä pidetään aktiivisina tyyppeinä.

Lue myös: 5 hyvää syytä, miksi sinun kannattaa rakastua henkilöön, joka omistaa koiran

Jaa tämä juttu treffipalveluissa seikkaileville ystäville!

Lähde: Best Life