Petyitkö taas ihmissuhteessa siihen, että toinen osapuoli on kiinnostunut enemmän itsestään, eikä pysty ottamaan sinun tunteitasi huomioon?

Jotta seuraavan kerran vältyt tällaiselta pettymykseltä, valitse treffikumppaniksi sellainen ihminen, joka omistaa koiran, sanovat asiantuntijat. Lue alta miksi.

5 hyvää syytä treffata henkilöä, joka omistaa koiran:

 1. He ovat sosiaalisempia ja ystävällisempiä
  Koirat ovat ystävällisimpiä eläimiä, jotka nauttivat leikkimisestä muiden koirien ja ihmisten kanssa. Käveleminen ja maailman tutkiminen ovat heidän suosikkiharrastuksensa, ja omistajat ovat paljon heidän kaltaisiaan. Asiantuntijat väittävät, että koiranomistajat ovat avoimia viestinnälle ja ystävyydelle.
 2. He ovat vastuullisempia
  Koiranomistajat ovat vastuullisia ja he eivät koskaan unohda tarpeitasi ja tunteitasi. He ovat tietoisia siitä, että heidän koiriaan pitää ruokkia, kävelyttää, viedä eläinlääkäriin ja helliä. Koiranomistajalla on luontaista hoitaa vastuunsa.
 3. He ovat huolehtivampia
  Kun sinulla on lemmikki, et enää ajattele vain itseäsi ja tarpeitasi. Sinun on oltava tietoinen koirasi tarpeista. Koiran omistajat ovat todella huolehtivaisia ja tietoisia muiden ihmisten tarpeista.
 4. He ovat uskollisia
  Koirat ovat uskollisimpia lemmikkejä ja he siirtävät uskollisuutensa myös omistajilleen. Mikään ei ole parempaa kuin se, että oma koira tervehtii sinua iloisesti raskaan työpäivän jälkeen. Kuka ei rakastaisi halauksia rankan päivän jälkeen?
 5. He ovat uskomattomia ystäviä
  Asiantuntijat väittävät, että paras kumppani on se, joka voi olla myös paras ystäväsi. Useimmat koiranomistajat ovat kokeneet tilanteita, joissa heidän oli annettava koirilleen rakkautta ja tukea vaikeina aikoina. Koiranomistajat ovat aina valmiina vaikeimpinakin hetkinä.

Omistatko koiran tai seurusteletko koiranomistajan kanssa? Jaa juttu vinkiksi treffikumppania etsivälle!

Lue myös, mitä lemmikkisi paljastaa persoonallisuudestasi.

Lähde: Women Daily Magazine