Jos mies kammoaa sitoutumista, kannattaa olla sotkeutumatta häneen, vaikka se kuinka houkuttelisikin!

Sitoutumiskammosta kärsivä mies vetoaa naiseen todella usein, vaikka sitoutumiskammo on usein este naisen toivomalle vakavammalle suhteelle. Jostain syystä naisilla on kuitenkin hyvin usein tapana ajatella, että hän pystyy korjaamaan ja muuttamaan miehen, ja saamaan miehen lopulta rakastumaan itseensä.

Paljastus: näin käy hyvin, hyvin harvoin! Yleensä lopputuloksena on itkua, äänekkäitä riitoja ja jäätelön ahmimista suoraan purkista.

Sitoutumiskammo perustuu usein varhaislapsuuden kokemuksiin. Jos lapsi on tuntenut olonsa turvalliseksi ja saanut vanhemmiltaan huomiota ja rakkautta, ei hänellä luultavasti ole aikuisena ongelmia läheisyyden kanssa.

Jos lapsi on kuitenkin kokenut, että hänen pitää ansaita vanhempiensa rakkaus, hän saattaa aikuisena tuntea pelkoa parisuhteessa, sillä he pelkäävät, että joutuvat luopumaan liikaa omasta tilastaan.

Mistä sitoutumiskammoisen miehen sitten parhaiten tunnistaa? Vastaus on, seuraavasta lauseesta: ”en oikeastaan etsi vakavaa suhdetta juuri nyt.” Lause saattaa kuitenkin jatkua ehdotuksella siitä, että seksisuhteeseen hän kyllä saattaisi hyvinkin olla valmis.

Usein hän vielä perustelee haluttomuuttaan vakavaan suhteeseen kertomalla suurin silmin, kuinka hän ei ole vielä toipunut edellisestä suhteestaan, tai kuinka pahasti häntä on aiemmin satutettu, ja kuinka hän pelkää tulevansa satutetuksi uudestaan. Kukapa nainen ei heltyisi, ja haluaisi tätä miestä vielä kata kauheammin!

Meillä on sinulle kuitenkin neuvo: juokse eri suuntaan, ja kovaa! Tämä mies on hyvin todennäköisesti aikasi ja toiveidesi arvoinen!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Wunderweib / Kuva: Moose Photos, Pexels