Jos kumpikin puolisoista tekee tätä, ei riski ole yhtä suuri.

Harva meistä on parisuhteessa, jossa kumppani on aivan samanlainen kuin sinä itse, ja teette kaiken aina yhdessä. Todennäköisesti teillä on myös erilaisia tapoja viettää aikaanne, pidätte erilaisista asioista ja myös nautitte erilaisista aktiviteeteista.

Tämä on pääsääntöisesti hyvä asia, sillä kuka nyt haluaisi olla yhdessä ihmisen kanssa, joka olisi luonteeltaan täysin identtinen kuin sinä itse.

On kuitenkin olemassa eräs ero pariskunnan osapuolten välillä, joka lisää avioeron riskiä jopa 50 %. Jos nimittäin avioliiton toinen osapuoli kuluttaa paljon alkoholia, mutta toinen ei, lisääntyy avioeron riski merkittävästi. Tutkimukseen osallistuneista pariskunnista, joissa toinen osapuoli kulutti paljon alkoholia, päätyi puolet avioeroon.

Kiinnostavaa on se, että jos kumpikin osapuolista harrastaa tätä haitallista tapaa, ei riski avioeroon kasva lainkaan. Paljon muita huonoja asioita liika alkoholin kulutus toki tuo mukanaan, erityisesti jos pariskunnalla on myös lapsia.

Kiinnostavaa on myös se, että jos nainen on suhteessa se henkilö, joka kuluttaa alkoholia paljon, päätyy liitto paljon todennäköisemmin eroon, kuin jos alkoholilla läträävä osapuoli on mies.

Parasta suhteen ja kummankin osapuolen terveyden kannalta siis onkin, että kumpikaan puolisoista ei käyttäisi alkoholia liiallisesti.

Onko alkoholi ongelma teidän suhteessanne?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life