Ainutlaatuisessa kakussa oli salainen puoli, jota kaikki vieraatkaan eivät huomanneet ennen kuin kuvat kakusta alkoivat levitä netissä.

Kia ja Billy Bunning halusivat hääkakkunsa tuovan ilmi kummankin persoonallisuuksia ja onnistuivat siinä huikeasti Tier By Tierin leipuri Julia Bakerin avulla. Baker teki Bunningeille ainutlaatuisen kakun, jonka toinen puoli on erilainen – ja ilmentää hyvin kykyä tehdä kompromisseja.

Kakun etupuoli on perinteisempi, kaunis hääkakku. Takaa se on kuitenkin yhdistelmä Marvelin ja DC Comicsin supersankareita; kakun toiselta puolelta voi tunnistaa eri kakkukerroksista viittaukset Captain Americaan, Spider-Maniin, Batmaniin ja Iron Maniin.

Life of Dad -sivusto jakoi kuvan hääkakusta Facebookissa, minkä jälkeen kuva on levinnyt pitkin nettiä.

”Monesta eri suunnasta katsottuna kakku näytti perinteiseltä hääkakulta – kuten toivoimmekin. Vasta kun se siirrettiin leikattavaksi, vieraat huomasivat piilotetun puolen. Osa eivät edes hoksanneet toista puolta ennen kuin kuvat kakusta alkoivat levitä netissä”, rouva Bunning kommentoi.

Ja tältä huikea kompromissikakku näyttää:

Leipuri Baker kertoi medialle, että kakun tekemiseen meni aikaa noin 40 tuntia. Metron mukaan hän myönsi kakun saaman nettihuomion olleen yllättävää, mutta hän on päättänyt tarjota vastaavien kakkujen tekoa pareille, joilla on vaikeuksia päättää, minkälaisen kakun haluavat.

”Olen todella iloinen ja hieman hämillään siitä, kuinka suosittu kakusta tuli. En olisi koskaan uskonut siitä tulevan näin nopeasti viraali”, Baker sanoi Metrolle ja lisäsi olevansa innoissaan viraalin hääkakun mukanaan tuomista mahdollisuuksista.

Baker myös paljasti, että hän on saanut kakkutoiveita ympäri maailman; muun muassa Australiasta, Amerikasta, Espanjasta, Kiinasta, Turkista, Unkarista ja Venäjältä on oltu Bakeriin yhteydessä.

Lähde: Metro