Simppeli venytys voi auttaa helpottamaan oloa, jos jännityspäänsärky vaivaa.

Tympeä jännityspäänsärky vaivaa jokaista toisinaan ja etenkin paljon aikaa tietokoneen äärellä viettäville se voi olla hyvinkin tuttua. Monet turvautuvat särkylääkkeisiin oloaan parantaakseen, mutta Pure Wow’n mukaan on olemassa myös lääkkeetön ja nopea tapa päästä eroon päänsärystä: simppeli venytys.

Tämä venytys kohdistuu kallon alaosassa oleviin neljään keskeiseen lihakseen (suboccipital muscles). Stressi, väsymys ja liikunnan puute voivat saada nämä lihakset supistumaan, mikä johtaa inhottavaan jännityspäänsärkyyn, ja venytys auttaa lihaksia vapautumaan ja rentoutumaan.

Jos jännityspäänsärky vaivaa, näin teet tämän tehokkaan venytyksen:

Istu suorassa tuolilla (ryhti on tärkeää) niin, että kohdistat leukaasi hieman alaspäin. Laske päätäsi samalla, kun työnnät leukaasi kohti rintaa. Pure Wow’n mukaan sinun pitäisi tuntea venytys kallon alaosassa. Laita käsi pääsi pään päälle antamaan kevyttä, tasaista painetta ja syventämään venytystä. Pidä venytys 15 sekuntia ja toista tarvittaessa.

Jos venytys ei toimi ja et halua turvautua särkylääkkeeseen, voit lukea aiemmin julkaisemamme artikkelin erilaisista tavoista, jotka voivat tuoda helpotusta päänsärkyyn. Löydät artikkelin täältä.

Lähde: Pure Wow


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia