Avioliittoon kuuluu muun muassa rakkautta, kumppanuutta ja sitoutumista – sekä näitä asioita.

Avioliitto tarkoittaa monia eri asioia monille eri ihmisille, mutta silti on tiettyjä päivittäisiä samankaltaisuuksia, joihin parit yleensä voivat samaistua. Huffington Post kysyi lukijoiltaan nokkelia sutkautuksia, joilla voi tiivistää avioliiton.

Tällaisia heittoja ihmiset sanoivat avioliitosta:

1. ”Avioliitto on käytännössä kuin olisi aikuinen lapsi, jolle joudut jatkuvasti löytämään asioita – kenkiä, lompakkoa, avaimia ynnä muuta.”

2. ”Avioliitossa on kyse siitä, että olet todella varma voivasi tunnistaa miehesi pilkkopimeässä huoneessa pelkästään hänen pierujensa perusteella.”

3. ”Avioliitto on sitä, kun syöt ja kysyt ’Haluatko sinäkin hieman?’, mutta toivot, että vastaus on kielteinen.”

4. ”Avioliitto on sitä, että suukotat hyvätyöt lapselle ennen puolisoasi ja juokset alakertaan saadaksesi ensimmäisenä kaukosäätimen.”

5. ”Avioliitto on sitä, kumpi voi teeskennellä nukkuvaa pidempään, kun lapsi tai lemmikki haluaa jotain.”

6. ”Avioliitossa on periaatteessa kyse siitä, että koetat muistaa, milloin toinen on käynyt leikkauttamassa hiuksiaan, jotta muistat kehua niiden näyttävän kivalta, vaikka se näyttäisi samalta.”

7. ”Avioliitto on, kun kuuntelet puolisosi kertovan samaa vitsiä eri ihmisille ja koetat vaikuttaa huvittuneelta joka kerta.”

8. ”Avioliitto on sitä, kun katsot itse sarjamaratonia Netflixistä, kun hän kuorsaa äänekkäästi toisessa huoneessa.”

9. ”Avioliitto on kumppanuutta – vaimo löytää ötökät ja minun pitää tappaa ne.”

10. ”Avioliitossa on kyse siitä, että voit sanoa ’Mene hakemaan oma jätskisi’ eikä siitä tule huono omatunto.”

11. ”Avioliitto on käytännössä sitä, että nopeasti kertoo kaikki asiat, mitä haluaa tai mitkä pitäisi tehdä ennen kuin toinen istahtaa alas tai menee makuulle.”

Lähde: Huffington Post