Kukkakaupasta mukaan lähtevä suosikkisi on saattanut valikoitua oman persoonasi mukaan.

Lähes jokaisella on oma lempikukkansa. Kukat hyvin tunteva, Belle Fleurin omistaja Meredith Waga Perez kertoi Good Housekeepingille, minkälainen olet oman suosikkisi perusteella.

Lue alta kuvaukset kymmennelle erilaiselle kukalle ruususta hortensiaan ja miekkaliljoihin.

Ruusu

Matkustaminen ja seikkailut ovat osa sinun elämäntyyliäsi. Erilaiset kulttuurit ja niiden autenttiset piirteet kiehtovat sinua. Menestyt jokaisena vuodenaikana, et ole koskaan pois kukinnasta tai muodista.

Pioni

Mikään ei kuvaa pionista pitävää kuin vaatekaappi täynnä asuja, jotka korostavat naisellisuuttasi. Jos olet mennyt naimisiin, hääsi olivat kauniit ja koristellut kukkaisasetelmin. Pionia tuodaan ympäri maailman, joten sopeudut kaikkiin maihin, joissa vierailet.

Magnolia

Joka vuosi magnolia kukkii vain toukokuussa. Oletkin harvinainen, ylväs ja todennäköisesti osa vaikutusvaltaista perhettä.

Syreeni

Pidät antiikista ja pukeutumistyylisi on romanttinen. Kuin syreeni, pidät yllä suoraselkäistä ryhtiä, koska se on luonnollisesti paras tapa erottua joukosta.

Hortensia (kuvassa)

Kuin hortensian väri, sinun mielialasikin vaihtelee vuodenaikojen mukaan ja suosikkisi on kesä. Waga Perezin mukaan hortensiat nauttivat vetensä päästä, ei varresta. Sen voi mieltää siis kertovan, että sinua ei haittaa nauttia drinkkiä tai paria töiden jälkeen.

Neilikka

Olet ajaton ja hienovarainen sekä osaat filosofiaa ja opit nopeasti uusia kieliä.

”Neilikat ovat peräisin antiikin Kreikan ja Rooman ajoista”, Waga Perez kertoi.

Maalaismaiset alueet, kuten Italia, ovat hyviä matkakohteita neilikasta pitävälle.

Orkidea

On hyvin todennäköistä, että vaatekaapistasi löytyy leopardikuvioinen tai pitsinen asu. Eksoottiset kohteet, kuten Uusi-Seelanti tai Thaimaa kiehtovat sinua. Olet hienovarainen, jopa salaperäinen.

Miekkaliljat

Jos tämä on suosikkikukkasi, olet eloisa ja kukoistava kuin miekkalilja. Seikkailut ovat osa elämäntyyliäsi.

Tulppaani

Pukeutumistyylisi, ruokamieltymyksesi ja elämänkokemuksesi ovat yhtä vaihtelevia kuin tulppaanien värimaailma. Olet värikäs ja sosiaalinen, kameleontti, jonka alkuperää ei tunneta.

”Monet ajattelevat tulppaanien olevan peräisin Hollanista, mutta niitä viljeltiin ensimmäisenä Turkissa”, Waga Perez kertoi.

Lilja

On mahdollista, että sinullakin on pitkä varsi (eli siis pitkät jalat) tai upea kenkäkokoelma. Olet todella itsenäinen parisuhteissasi – liljathan ovat yksi harvoista kukista, jotka pölyttävät itsestään.

Lähde: Good Housekeeping