Kasvojen ihon hoidon ammattilainen antoi vinkkinsä hyvään ihonhoitoon.

Muun muassa Jennifer Lopezin, Alicia Keysin ja Meghan Marklen kanssa työskentelevä, kasvohoitoja tekevä ihonhoidon ammattilainen Nichola Joss on paljastanut, mitkä ovat suurimpia ihonhoitovirheitä, joita naiset tekevät. Daily Mailin haastattelussa Joss listasi neljä suurta virhettä sekä antoi vinkkinsä, miten hoitaa ihoa paremmin ja kertoi mitä on 48-vuotiaan J.Lon virheettömän hipiän taustalla.

Jossin mukaan Lopezin kasvojen ihon hehkun taustalla on terveellisen ruokavalion, intensiivisen kuntoilun ja tunnontarkan ihonhoitorutiinin yhdistelmä.

”J.Lo on todella tunnontarkka ihon puhdistamisesta ja käyttämistään kasvonaamioista, koska hän matkustaa ja tekee töitä paljon”, Joss sanoi Daily Mailille.

”Hän ottaa paljon hierontoja ympäri kasvojaan ja vartaloaan ja on erittäin tarkka kosteustasoistaan, mikä tarkoittaa paljon kosteusvoiteen käyttöä ja hyviä antioksidantteja ja kupariseerumeja”, hän jatkoi ja kertoi J.Lon pitävän myös kasvohieronnoista ja probiooteista.

Jossin mukaan ihoa hoitaessaan nuorten naisten pitäisi välttää ihon vaurioittamista käyttämällä useita meikkikerroksia. Hän myös selitti, miksi kasvoveden unohtaminen, väärä tapa puhdistaa kasvot ja liian nopea tuotteiden laittaminen kasvoille voi tehdä tuhojaan iholla.

Alta voit lukea tarkemmin, mitkä ovat ihonhoidon ammattilaisen mukaan neljä suurinta ihonhoitovirhettä, joita naiset tekevät.

1. Et puhdista ihoa oikein

Jossin mukaan jos et pese puhdistusainetta iholtasi pois oikealla tavalla, puhdistavat ainesosat jäävät syvälle ihoosi.

”Se johtaa tukkoisuuteen ja aiheuttaa näppyjä sekä voi myös saada pH-tason epätasapainoon. Loppujen lopuksi sinun täytyy varmistaa, että puhdistat puhdistusaineesi pois iholta”, Joss sanoi.

”Illalla varmistan aina, että poistan kaiken ympäristölian ja sitten teen toisen puhdistuksen puhdistaakseni ihon vielä hieman syvemmin”, hän lisäsi.

2. Et käytä kasvovettä

Joss selitti Daily Mailin haastattelussa, että tämä on yksi ihon puhtaana pitämisen ja sen pH-tasapainon ylläpitämisen tärkeimpiä osia.

”Se voi myös saada uudelleen tasapainoon, virkistää ja poistaa puhdistusaineen jäämiä, joita on edelleen iholla sekä auttaa myös poistamaan puhdistusaineen”, Joss kertoi.

3. Käytät liikaa meikkiä

”Nykyisin parikymppiset naiset käyttävät paljon enemmän meikkiä, meikkivoidekerroksia ja varjostavat ja korostavat kohtia ja se voi olla melko haitallista, koska siinä melko raskas kertymä iholla”, Joss totesi.

”Tärkeintä on poistaa kaikki meikki ja tehdä hellä kuorinta. Liiallinen meikkien käyttö voi tukkia ihoa ja aiheuttaa näppyjä”, hän lisäsi.

4. Kiirehdit rutiinisi kanssa

Jossin mukaan on välttämätöntä jakaa ihonhoitorutiini osiin.

”Heti kun tulet kotiin, ensimmäiseksi täytyy poistaa lika ja saaste kasvoilta ja sitten antaa ihon optimoida kovasti töitä tekevät tuotteet, kuten anti-ageing tuotteet”, Joss selitti.

”Tee ensimmäiset vaiheet hyvin aikaisin illalla ja jätä vähintään 3-4 tuntia aikaa. Jos ne tekevät töitä aikaisin illalla, kun teet ruokaa tai katsot televisiota, ne voivat tehdä töitä melko vapaasti ja olet edelleen aktiivinen sekä liikut, joten veresi kiertää paremmin. Tämä auttaa toimintoa, mikä auttaa tuotteiden tehoa”, hän jatkoi.

”Sitten kun laitat ennen nukkumaanmenoa kasvoöljyä, olet antanut näille tuotteille aikaa tehdä työnsä. Kun hierot nukkumaan mennessä öljyä kasvoille, se sulkee nämä tuotteet syvälle ihoon, joten se saa ne jatkaan työntekoa”, Joss kertoi.

Lähde: Daily Mail