Sara Sieppi on vuoden kolmannella etelänmatkallaan.

Sara Sieppi, 27, lomailee parhaillaan Thaimaan Chanthaburissa. Sunnuntaina hän julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän nautti päivästä hienostohotellin altaalla.

Aiemmin tänä vuonna televisiopersoona on julkaissut lomakuvia Balilta, Kööpenhaminasta ja Meksikosta. Someyleisö ei kuitenkaan ole lämmennyt Siepin matkavimmalle.

”Vaikuttaa siltä että he ovat Thaimaa/Turkish Airlinesin promoreissulla joten ymmärrän toki että leipää pitää pöytään saada, mutta heillä molemmilla lienee edelleen jonkin verran vapautta valita kenelle töitä tekevät ja mitä asioita seuraajilleen mainostavat. Lentoliikenne ja kaukomatkailu on tulevaisuutemme kannalta selvästi haitallisempaa kuin tupakointi”, kommentoidaan kuvan alla.

”Ilmastonmuutos on siitä ikävä haaste koko ihmiskunnalle että ikävä kyllä yksilöidenkin pitää muuttaa elämäntapojaan jos aiomme ilmastonmuutoksen pysäyttää… Olisi kiva jos näin haitallisia elämäntapoja ei ainakaan näin julkisesti promottaisi.”

Sieppi on viime kuukausina saanut lokaa niskaansa oikein olan takaa. Hän on jopa uhannut sulkea kommentoinnin mahdollisuuden Instagram-tililtään kokonaan.

”Mä pyydän, että älkää seuratko mua, jos mun kuvat ja meininki ärsyttää”, nainen on vedonnut yleisöön.

Jokunen puolustajiakin Siepille on tosin löytynyt:

”jokainen saa elää ihan niin kuin haluaa ja tehdä sitä duunia mitä haluaa. Tää menee kiusaamisen puolelle.”

”Ei Sara yksin voi tätä maapalloa tuhota vaikka lentelis kuin paljon”, eräs kommentoija muistuttaa.