Äidin vessareissu jäi lyhyeksi, kun taaperon itku sai hänet ryntäämään takaisin.

Luultavasti jokainen pienten lasten kanssa tekemisissä ollut tietää, miten heidän kanssa saa olla valppaana ja tarkkana. Jos lapsen kanssa on yksin kotona, tulee välillä tilanteita, kun hänet täytyy kuitenkin jättää hetkeksi vahtimatta, kuten vessassa käymisen ajaksi.

Madeline Valdivialla oli juuri tällainen tilanne syyskuun lopulla. Hän jätti 1-vuotiaan Samuel-poikansa hetkeksi yksin käydäkseen itse vessassa, vain rynnätäkseen pian takaisin, koska kuuli taaperonsa itkun.

Äiti oli pois huoneesta vain 45 sekuntia ja siinä ajassa Samuel oli löytänyt tiensä perheen juoksumatolle, laittanut sen päälle ja ilmeisesti todennut, ettei se niin hauskaa ollutkaan – ja itkuhan siinä tuli. Valdivia kuvasi tilanteesta lyhyen videon ja julkaisi sen Twitterissä, missä se on saanut suuren huomion.

”Olemme olleet yhdessä kello 16 asti, ei ongelmaa. Menen vessaan kerran, 45 sekuntia menee ja joudun säntäämään takaisin tämän takia”, äiti kertoi videon yhteydessä.

Videolla Samuel pitää juoksumaton kahvasta kiinni ja koettaa pysyä sen nopeahkossa vauhdissa mukana. Valdivia tulee pelastamaan pienokaisensa pinteestä, ottaa taaperoa kädestä ja vauhdin hidastuessa kyyneleetkin loppuvat.

Kun juoksumatto on pysähtynyt, sen päällä edelleen seisova Samuel suuntaa katseensa ja kätensä uudelleen kohti kahvaa ja sen läheltä löytyvää start-nappia.

”Samuel tykkää mennä matolle ja painaa start-nappia. Hän ei vielä yllä asetuksiin”, äiti kertoi Mashablelle.

”Juoksumatto meni niin nopeaa, koska pikkuveljeni oli ollut sillä ja jättänyt sen eri asetukselle, joten se automaattisesti vaihtoi nopeutta minuutti sen jälkeen, kun hän oli painanut starttia”, hän lisäsi.

Valdivia kuvaili poikaansa pelottomaksi ja lisäsi, että hän aina tekee vastaavia, hassuja ja hulluja juttuja. Alta näet hänen kuvaaman videon Samuelin juoksumatto-kokeilusta.

Madeline

@madelaneeee
Been together since 4pm, no problems. I go to the bathroom ONCE 45 seconds in, and I have to rush out to this:

Twitterissä Valdivian tviitistä on tullut viraali ja se on saanut myös mainioita reaktoita osakseen, etenkin paljon salilla käymiseen ja kuntoiluun liittyviä kommentteja – alla muutama esimerkki.

”Kun menet salille ja mieluummin olisit kotona tilaamassa ruokaa kotiinkuljetuksella ja katsomassa Kova laki: Erikoisyksikköä”, Lyn Ventimiglia tviittasi kera lyhyen pätkän Valdivian videosta.

Halloween_Girl365

@HGirl365

Madeline

@madelaneeee
Been together since 4pm, no problems. I go to the bathroom ONCE 45 seconds in, and I have to rush out to this:
When you trynna stay healthy but hate every second of it

”Kun koetat pysyä terveenä, mutta vihaat joka sekuntia”, Halloween_Girl365 kirjoitti.

Social Reject Support

@keyliebug

Madeline

@madelaneeee
Been together since 4pm, no problems. I go to the bathroom ONCE 45 seconds in, and I have to rush out to this:
I have this same reaction when I get on a treadmill. Just crying and running

”Minulla on tämä sama reaktio, kun menen juoksumatolle. Vain itken ja juoksen”, Ugly&Proud-nimimerkin käyttäjä kommentoi.

Löydät lisää kommentteja täältä.

Lähde: Mashable