Nämä tarina voivat tuoda lohtua pienten lasten vanhemmille, sillä myös muiden lapset keksivät mitä kahjoimpia tempauksia.

Vanhemmilla voi olla kädet täynnä töitä pienten lasten hassujen, kahjojen, nolojen ja toisinaan jopa ärsyttävien tekojen kanssa, kun taas joskus lasten ei tarvitse avata kuin suunsa ja vanhemmat joutuvat noloihin tilanteisiin.

Onneksi monille vanhemmille voi tuoda lohtua se, kun tietää samaa tapahtuvan muillekin vanhemmille. The Pump and Dump: A Parentally Incorrect Comedy Show and Night Out, For Once -komediashow onkin julkaissut tarinoita lasten kahjoista teoista, jotka sekä huvittavat että antavat vertaistukea vanhemmille.

Alta voit lukea 15 kahjoa lasten tekoa – ja muista, vaikka kuinka hulluksi tarinat menisivät, et ole yksin ja olet mahtava äiti!

1. “Poikani kakkasi vierashuoneen verhojen taakse ‘jättääkseen lahjan kylään tulevalle isoäidille’.”

2. “Poikani mielissään kertoi kaikille, myös lastenlääkärille, että ‘äiti opettaa häntä polttamaan lehtiä.’ (Opetin hänelle, miten polttaa reikiä suurennuslasilla.)

3. “Minun 2,5-vuotiaat kaksostaaperoni päättivät, että olisi hyvä idea ottaa heidän siskonsa vesipullo pois hänen lounasrasiastaan, pissata sinne ja laittaa se takaisin. Yök!”

4. “Kuultuaan Elviksen kuolleen vessanpöntöllä istuessaan, tyttäreni sanoi: ‘Eikä… Jos siihen voisi kuolla, äiti olisi kuollut ajat sitten.’

5. “Olimme syömässä päivällistä ja yllättäen 6-vuotiaani kertoi meille: ‘Hei äiskä ja iskä, tiesittekö, että kun pussaat tyttöä, sinun pippelistä tulee isompi?’ Ahh! Lapseni eivät enää koskaan mene koulubussin kyytin!!!”

6. “Pyysi minua laittamaan sukat hänelle jalkaan ja sitten alkoi kiukutella, koska hänellä oli sukat jalassa.”

7. “4-vuotias poikani hyppäsi kellarin portaiden puolesta välistä, laskeutui kuntopallolle, pomppasi siitä seisomaan käsillään lattialla ja sitten kaatui istumaan “jazzkäsi” ilmassa.”

8. “Kun pojaltani kysyttiin pyhäkoulussa, mitä hänen isänsä tekee työkseen, poikani vastasi ‘isäni juo kaljaa ja pissaa puiden päälle.’

9. “Tyttäreni näki minun tulevan suihkusta (koska minulla ei ole ikinä mitään yksityisyyttä), näki huonosti huolletun alapääni ja sanoi: ‘Awwww, se on niin söpö! Se näyttää marsulta!’

10. “Saimme tietää 4-vuotiaan poikamme pissaavan huoneensa nurkkiin öisin. Kun kysyimme syytä, hän sanoi: ‘Penis tekee, mitä se haluaa.’

11. “5-vuotias poikani kertoi hammaslääkärilleen rakastavansa viskikolaa.”

12. “2,5-vuotias tyttöni kakkasi pottaan, mutta halusi “yksityisyyttä”. Myöhemmin hän sanoi, ettei tarvitse tulla pyyhkimään. Kun kysyin mitä hän oli käyttänyt, hän näytti minulle peiton, käsipyyhkeen ja kumisaappaan. Mahtavaa.”

13. “3-vuotias tyttäreni tuli luokseni heiluttaen tamponia. Minä: Miksi sinulla on tamponi? Tytär: Se on valomiekka. Saan sinut vuotamaan verta. Jospa vain tyttö tietäisi…”

14. “3-vuotiaan poikani esikouluopettaja kysyi häneltä hänen kokonimeään. Hän vastasi: Wesley Alexander tule tänne!‘”

15. “1-vuotiaani kakkasi kylpyammeeseen. 4-vuotias nappasi sen. Sain 1-vuotiaan pois ammeesta ja hän jatkoi kakkaamista käytävässä. 4-vuotias tuli pois jahdatakseen 1-vuotiasta, astui kakkaan ja veti sitä mukanaan pitkin taloa. Kaadoin itselleni juoman ja annoin miehin siivota jäljet.”

Minkälaisia kahjoja tekoja sinun lapsesi ovat tehneet? Kommentoi alla!

Lähde: HuffPost