Oletko vielä kokeillut hoitoainetta, joka on tarkoitettu iholle? Sitä voi käyttää esimerkiksi samalla, kun käy suihkussa.

Suihku onkin erinomainen paikka ihonhoitoaineen käytölle. Siihen löytyy useampi eri syy. Jos olet laiska hoitamaan ihoa suihkun jälkeen, voit tehdä sen jo suihkun aikana, koska se on silloin helpompaa. Se myös säästää aikaasi, koska samalla kun peset ja hoidat hiuksiasi, ihonhoitoaine voi vaikuttaa ihollasi.

Ihonhoitoaine tekee iholle saman kuin hiusten hoitoaine hiuksille

Ihokin tarvitsee samalla tavalla hoitoa kuin hiukset. Kun ihonhoitoaineen levittää iholle suihkun aikana, se ehtii vaikuttamaan sopivan ajan. Sen ei tarvitse jäädä iholle, koska se ehtii hyvin vaikuttamaan jo muutamassa minuutissa. Kun se huuhtoutuu iholta pois suihkun aikana, ei iho jää myöskään liian rasvaiseksi. Silti se ehtii tekemään ihosta kosteutetun ja pehmeän.

On myös muita hyviä syitä käyttää ihonhoitoainetta juuri suihkun aikana. Iho imee märkänä enemmän kosteutta kuin kuivana, joten se kosteuttaa ihoa enemmän. Ja jos kasvojen lisäksi ei suihkun jälkeen tule kosteutettua muuta osaa ihosta, näin se tulee tehtyä suihkun aikana helpommin. Aine myös levittyy kosteaan ihoon paremmin kuin kuivaan. Kaikki muutkin osat ihosta tarvitsevat kosteutusta, kuten kasvoilla oleva iho.

Eivätkö kaikki halua kostean ja pehmeän ihon ihan joka puolelta kehoa? Siksi jokaisen kannattaisi hankkia ihonhoitoainetta, joka sopii suihkuajaksi käytettäväksi.

Lähde: The List