Parhaillaan paluukiertueella olevan ikonisen tyttöbändin debyyttisinkku sai omalaatuisen version.

Kesällä 1996 julkaistu Spice Girlsin ensimmäinen single Wannabe on yksi maailman tunnetuimpia ja tunnistettavimpia kappaleita. Vuosien saatossa kappaletta on versioitu monella tapaa, mutta yksi omalaatuisimmista on luultavasti Device Orchestran käsialaa.

Device Orchestran YouTube-kanavalla on julkaistu erilaisilla laitteilla tehtyjä versioita niin lastenlauluista, elokuvista tutuista sävellyksistä kuin hittibiiseistä. Device Orchestra on oikealta nimeltään Tommi, joka otti Spaissareiden Wannabeen käsittelyynsä sähköhammasharjoilla.

Videolla Wannabe soitetaan täydellisesti viidellä sähköhammasharjalla – mukaan luettuna kappaleen rap-osat.

”Otti aikansa keksiä, miten saan rap-osat kuulostamaan rapilta. Tiesittekö, että Mel B kirjoitti ne kylpyhuoneessa? En tiennyt vielä sitä, kun nauhoitin videon kylpyhuoneessani”, videon kuvauksessa kerrotaan.

Parhaillaan paluukiertueellaan Iso-Britanniassa olevan ikonisen tyttöbändin ensihitistä tehty omalaatuinen versio on saanut positiivista palautetta YouTubessa.

”Rakastan tätä! En koskaan enää katso hammasharjoja samalla tavalla”, pantsuck11 kommentoi.

”Veikkaan, että vanhempasi ovat sinusta todella ylpeitä… ja todella tarkoitan sitä, tämä on täysin hulvatonta. Kiitos, kun jaoit tämän”, Radium King kiitteli.

”Tämä oli lahja taivaasta”, kfunkdeluxe kehui.

”Sait minut hymyilemään ensimmäistä kertaa viikkoihin, kiitos”, unknownmelody1 kommentoi.

Voit kuunnella Device Orchestran version Wannabesta artikkelin yltä ja lisää hänen versioitaan eri kappaleista löydät täältä.

Lähde: Mashable