Merinisäkkäiden pelastuskeskus on julkaissut useamman videon suloisesta poikasesta.

Kanadalaisessa Marine Mammal Rescue Centre -pelastuskeskuksessa on hoidettavana erittäin suloinen, pieni potilas: orvoksi jäänyt merisaukon poikanen nimeltä Joey. Pelastuskeskuksen mukaan Joey pelastettiin heinäkuun 3. päivä arviolta kymmenen päivän ikäisenä ja sen emon uskotaan kuolleen – lähistöltä löytyi kuollut aikuinen merisaukko.

Joey oli pelastamisensa aikaan hyvin pieni, hypoterminen ja todella ruoan tarpeessa. Pelastuskeskuksessa Joey sai alkuun ympäri vuorokauden hoitoa, mikä sai poikasen painon nousemaan ja se alkoi voimistua sekä muuttua aktiivisemmaksi.

Heinä-elokuun vaihteeseen tultaessa Joey oli alkanut jo oppia pesemään itseään ja sen hampaat olivat alkaneet kasvaa nopeasti. Pelastuskeskuksen mukaan se myös oli tykästynyt jäähän, jota se mielellään halailee, imeskelee, rouskuttaa ja niin edelleen.

Pelastuskeskus on julkaissut hellyttäviä videoita Joeysta YouTube-kanavallaan. Heinäkuun puolivälissä julkaistulla videolla Joey vasta totuttelee veteen eikä se sen ääntelystä päätellen kauheasti pidä siitä.

Lisäksi videolla näytetään, miten Joeyta hoidetaan ja kuvataan sen leikkihetkiä lelujensa kanssa. Voit katsoa videon alta ja lisää videoita löydät sen alapuolelta.

Tämä alla oleva video on julkaistu kymmenen päivää myöhemmin kuin yläpuolella oleva, ja tälläkin videolla on sekä veteen totuttelua, leikkihetkiä että vain yleistä söpönä saukona olemista.

Tuoreemmalla videolla, joka on julkaistu elokuun ensimmäisenä viikonloppuna, Joey on jo suuremmassa vesialtaassa ja selvästi tykästynyt jo enemmän vedessä olemiseen. Sillä vaikuttaa olevan myös vahvat mielipiteet sen leluista ja siitä, mikä kelpaa ja mikä ei.

Löydät lisää suloisia videoita sekä livestreamin Joeyn hoitohuoneesta Marine Mammal Rescue Centren YouTube-kanavalta. Kanavalla julkaistaan videoita myös pelastuskeskuksen muista hurmaavista asukkaista, joille on omat sivut keskuksen kotisivuilla – Joeyn oman sivun löydät täältä.