Uudet koiranomistajat saavat olla viikon pois töistä huolehtimassa uudesta perheenjäsenestä.

Kerroimme vasta, että teleoperaattori DNA tarjoaa mummoksi tai papoiksi tuleville työntekijöilleen viikon palkallisen vapaan. Skotlannissa on menty kuitenkin pidemmälle, kun BrewDog-panimo on aloittanut Puppy Parental Leave -käytännön, jonka myötä panimon työntekijät voivat pitää viikon palkallista vapaata huolehtiakseen uudesta koirastaan.

Cosmopolitanin mukaan vapaan avulla työntekijät voivat varmistaa, että tuore nelijalkainen perheenjäsen sopeutuu uuteen kotiin ilman, että se joutuu heti olemaan yksin pitkiä aikoja. Kun vapaan viikon on käyttänyt, BrewDog kannustaa työntekijöitään ottamaan koiransa mukaan töihin.

Panimon toinen perustaja, James Watt, on toivonut, että uusi käytäntö heijastaisi yrityksen sitoutumista mainioon etuusjärjestelmään sekä heidän rakkautta koiria kohtaan.

”Ei ole helppoa tasapainoilla töiden ja uuden koiran sopeuttamisen kanssa ja monilla meidän työntekijöillämme on koiria kotona”, Watt sanoi tiedotteessa.

”Halusimme poistaa stressin tilanteesta ja antaa tiimiemme ottaa tarvitsemaansa aikaa toivottaakseen uuden koiranpennun tai koiran tervetulleeksi perheeseen. Haluamme aina nostaa rimaa, kun on kyse parhaiden mahdollisten etujen tarjoamisesta työntekijöillemme. Me BrewDogilla välitämme kahdesta asiasta ylitse muiden. Ihmisistä ja oluesta. Me myös todella, todella pidämme koirista”, Watt lisäsi.

Cosmopolitanin mukaan skottipanimolla on noin 50 toimistokoiraa, mutta uusi etu on mahdollinen kaikille BrewDogin työntekijöille ympäri maailman, mukaan luettuna panimon uusi toimipaikka Columbuksessa, Ohiossa.

BrewDog tarjoaa Cosmopolitanin mukaan myös paranneltua äitiys- ja isyysrahaa ja sen lisäksi he varmistavat, että jokainen työntekijä on koulutettu tietämään mahdollisimman paljon oluesta.

BrewDog julkaisi koiravapaasta tiedottaessaan videon, jolla tietysti on mukana myös työntekijöiden koiria. Voit katsoa videon alta:

Puppy Parental Leave from BrewDog on Vimeo.

Mitä mieltä sinä olet skottipanimon ideasta tarjota uusille koiranomistajille palkallinen vapaa? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Cosmopolitan