Oletko jo yli 40-vuotias nainen ja haluat pitää itsesi kunnossa?

Jos vastasit näihin kumpaankin kyllä, sinun kannattaisi siinä tapauksessa syödä tänä kesänä ainakin kahta tiettyä asiaa. Saat niitä syömällä pidettyä kehosi paremmassa kunnossa ja aivosikin pysyvät terveempänä.

On tehtävä monta asiaa, jos haluaa pysyä mahdollisimman terveenä. Ne liittyvät esimerkiksi liikkumiseen ja syömiseen. Ikänaisen kannattaa syödä tänä kesänä paljon marjoja, joita varsinkin kesällä saa syödä tuoreena.

Toinen asia, joita tänä kesänä kannattaisi syödä paljon, ovat saksanpähkinät. Niissä, kuten marjoissakin, on paljon antioksidantteja, joka tekee niistä superruokaa.

On monta hyvää syytä syödä saksanpähkinöitä ja marjoja

Saksanpähkinöissä on myös paljon omega-3-rasvahappoja, E-vitamiinia ja sinkkiä, jotka pitävät solut terveinä, koska ne suojaavat niitä vaurioilta ja vähentävät tulehduksia. Ne suojaavat ihoa vaurioilta ja vähentävät ryppyjen syntymistä. Ne parantavat myös kolesteroliarvoja.

Makean himoon kannattaa syödä marjoja esimerkiksi kesällä hyvin saatavilla olevia tuoreita mansikoita ja mustikoita. Nekin pitävät ihon nuorekkaana ja kehon terveenä. Niissä on myös paljon probiootteja, jolloin suolistokin pysyy kunnossa. Kun suolisto on kunnossa, koko keho kiittää siitä.

Nyt ostamaan kaapit täyteen saksanpähkinöitä ja marjoja, varsinkin jos olet jo yli 40-vuotias nainen!

Lähde: She Finds