Nainen teki 11 paljastusta omasta elämästään vastaamalla rehellisesti ihmisten kysymyksiin netissä.

Seksi ja seksuaalisuus ovat luonnollinen osa ihmistä, mutta jokaisen halut ja niiden toteuttaminen on yksilöllistä. Seksistä voi olla myös riippuvainen, jolloin se usein aiheuttaa erilaisia ongelmia elämässä – seksi on pakonomaista ja voi tuottaa muun muassa häpeän, syyllisyyden ja ahdituksen tunteita.

Seksiriippuvaisuuteen liittyy useita vääriä käsityksiä, kuten se, että se mielletään pääasiassa miesten kokemaksi ongelmaksi. Naisetkin voivat kuitenkin olla seksiriippuvaisia aivan kuin miehet.

Yksi seksiriippuvainen nainen on Reddit-sivustolla nimimerkkiä käyttävä Throwawaylemon7, joka vastasi sivustolla rehellisesti kysymyksiin omasta elämästään ja seksiriippuvuudestaan. Cosmopolitan poimi naiselle esitetyistä kysymyksistä esiin 11 vastauksineen ja me suomensimme ne alle.

1. Miten seksiriippuvuus vaikuttaa päivittäiseen elämääsi?

”Joudon aktiivisesti estämään itseäni pettämästä. Epäonnistun usein. Jos en harrasta seksiä vähintään kolmesti päivässä ja masturboi suurin piirtein joka tunti, minusta tulee kauhea v*ttupää. Olen myöhässä kaikkialta, koska minun pitää laueta ennen kuin voin lähteä minnekään”, nainen kertoi.

2. Mikä on ollut alhaisin hetkesi?

”Harrastin yhdessä päivässä seksiä kolmen eri miehen kanssa. Kukaan heistä ei ollut aviomieheni. Se varmaan on aika alhaista”, hän paljasti.

3. Oletko koettanut saada apua?

”En vielä. Tällä hetkellä pärjään ihan hyvin salasuhteiden osalta. 32 päivää siitä, kun viimeksi panin joitan toista kuin omaa miestäni. Lähettelen edelleen seksiviestejä ja sen sellaista, mutta koetan tehdä asialle jotain. Mutta tosissaan, ehkä jossain vaiheessa”, nainen totesi avun hakemisesta.

4. Mitä miehesi on mieltä tilanteesta?

”Ei hän tiedä muuta kuin sen, että saa panna paljon. Sen ulkopuolelta hän on täysin tietämätön siitä, mitä teen”, nainen vastasi.

5. Rakastatko miestäsi? Etkö pelkää, että hän saa tietää?

”Rakastan häntä omalla tavallani. Jos hän saa tietää, hän saa tietää. Olen täysin valmis hyväksymään tekojeni seuraukset. Kuitenkin olen pettänyt (jokaista kumppania yhtä lukuun ottamatta) noin 15 vuoden ajan. En ole koskaan jäänyt kiinni. Olen hyvä valehtelemaan ja valitsen vain ihmiset, joiden tiedän olevan juoruamatta. He myös tietävät, että jos he kertovat kenellekään, he eivät saa seksiä enää, joten se ei ole ollut aiemmin ongelma”, nainen totesi.

6. Miksi menit naimisiin?

”Se vaikutti hyvältä idealta sillä hetkellä. Totta puhuen en ollu vielä myöntänyt itselleni, että olen seksiriippuvainen, kun menin naimisiin”, nainen kertoi.

7. Miten et jää kiinni?

”Nyt minulla on tapana pysyä kaukana sellaisista, joilla on tyttöystävä/vaimo (ellen todella kovasti halua panna heitä). Se on vaikeampaa salata kahdelta ihmiseltä. Ja toisen kotiin meneminen on halvempaa kuin hotellit”, hän kertoi.

8. Tunnetko helpotusta tai häpeää pettämisen jälkeen?

”Tunnen euforiaa. Laukeaminen on paras tunne maailmassa. En ole koskaan tuntunut syyllisyyttä siitä”, nainen kirjoitti vastaukseksi.

9. Mitä etsit seksikumppanista?

”Pidän kuumista miehistä. Ikä ei ole koskaan ollut ongelma. Suurin osa heistä on itse asiassa ystäviäni”, hän paljasti.

10. Onko sinulla ollut monta kolmen kimppaa?

”Suosin nainen ja kaksi miestä -tapaa, sopivien miesten kanssa. En juuri välitä kaksi naista ja mies -tavasta. Olen biseksuaali, mutta en tykkää jakaa miehiä muiden naisten kanssa. Minulla ei ole ollut kolmen kimppaa pitkään aikaan, koska haluan pitää mieheni erillään. En harrasta naisia sivussa ollenkaan. Heillä on aina liian vaikeaa erottaa tunteet seksistä”, nainen totesi.

11. Mitä saat irti seksistä?

”Rakastan kaikkea siinä. Rakastan seksuaalista jännitettä ja esileikkiä uuden ihmisen kanssa. Rakastan tulla kosketetuksi ja koskettaa heitä. Joidenkin kanssa olen aika iisi, mutta minä vaihtelen. Minulla on alistuvia ja dominoivia. Minulla on päiviä, jolloin haluan pikapanon intensiivisyyttä ja päiviä, jolloin haluan viisi tuntia hidasta, hikistä intohimoa. On päiviä, jolloin haluan, että minua rangaistaan ja päiviä, jolloin haluan tehdä toisesta ihmisestä minun narttuni. On päivä, jolloin käytän pari tuntia miehen laukeamisen viivyttämiseen ja päiviä, jolloin haluan vain saada hänet laukeamaan kunnes hän ei kestä enää. Rakastan vaihtelua ja eroavaisuuksia miesten välillä. Orgasmit ovat paras tunne, jonka voin kuvitella, mutta jokainen siihen johtava sekunti on mahtava. Joinakin päivinä minulla kestää tunteja päästä sinne, mutta se on sen arvoista joka kerta”, hän kuvaili.

Voit lukea lisää naisen paljastuksia Redditissä täällä. Lisätä addiktoituneesta seksikäyttäymisestä löydät muun muassa Päihdelinkin sivuilta täällä.

Lähde: Cosmopolitan UK