Maapähkinävoi-hilloleivän inspiroimassa hiustyylissä on ihania karamellisia ja marjaisia sävyjä.

Moniväriset sateenkaarihiukset ovat edelleen suosittuja ja erilaisten tyylien määrä on kasvanut jälleen yhdellä. Allure uutisoi PB & J -tyylistä, joka pohjautuu PB & J -leipiin eli peanutbutter and jelly sandwicheihin, maapähkinävoi-hilloleipiin.

Tästä syötävästä inspiroitunut kampaaja on Yhdysvalloissa asuva kampaaja Megan Schipani. Balayagen sijaan Schipani loihti tuulahduksen nostalgiaa asiakkaansa hiuksiin marjaisilla ja karamellimaisilla raidoilla.

”Hän ei voinut ottaa kunnon sateenkaarihiuksia, mutta oli valmis leikittelemään syvillä punaisen ja violetin sävyillä”, kampaaja kertoi Allurelle.

”Hän antoi minulle vapaat kädet ja se sai aivoni menemään sekaisin”, Schipani jatkoi.

Schipani aloitti tekemällä tummalla violetilla pohjan asiakkaansa aiemmin vaalennettuihin hiuksiin ja käytti sitten PB & J -leipään sopivia sävyjä hiusten eri osioissa. Alluren mukaan kampaajalla kesti noin 1,5 tuntia koko prosessissa.

Schipanin mukaan mikä tahansa hiustyyppi sopii PB & J -hiuksiin, mutta jos hiukset ovat tummemmat, ne kannattaa vaalentaa ensin, jotta kaikki sävyt pääsevät kunnolla esiin. Schipani kertoi, että ajan myötä tämä tyyli haalistuu kivasti ja jos jotain ehostusta on tehtävä, niin se on vain juurten tummentamista violetilla kuukautta tai kahta myöhemmin värjäämisestä.

Jos Schipanin ruoan inspiroima tyyli on mieleesi, kannattaa kampaajan pakeille mennä tässä jutussakin mukana olevan Instagram-kuvan kera.

”Se on aina suureksi avuksi kampaajalle, jos on malli näytettäväksi, koska olemme ylipäänsä melko visuaalisia. Sitten me, ammattilaisina, voimme muodostaa suunnitelman asiakkaan toivoman tyylin toteuttamiseksi”, Schipani sanoi Allurelle.

Mitä pidät tästä hiustrendistä? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Allure