Romanttisia asioita, joita voitte tehdä kumppanin kanssa kotona – Luvassa voi olla paras ilta koskaan!

Joskus, varsinkin näinä päivinä, nautinnollisimmat illat vietetään kotona kahden kesken.

Romanttinen, yhdessä vietetty aika on tärkeää jokaiselle onnelliselle parisuhteelle. Varsinkin tällaisena aikana, kun yhteistä aikaa ei tahdo päästä viettämään kodin ulkopuolelle, kannattaakin kotona vietettyyn aikaan panostaa ja varata hetki kiireettömälle hetkelle, vain omaan kumppaniin keskittyen.

Tässä ehdotuksia yhteisiin, romanttisiin kotihetkiin:

Elokuvailta
Joskus yksinkertaisimmat asiat voivat merkitä paljon. Elokuva-ilta on edullinen ja hyvä tapa viettää laadukasta aikaa yhdessä. Samalla voitte tilata noutoruokaa, syödä herkkuja ja nauttia illasta sohvalla katsellen yhtä suosikkielokuvistanne. Lisäksi iltaa voi piristää parilla kivalla coctaililla tai pienellä lahjalla, mikä on hankittu kumppania vartren.

Viininmaistelu
Varaa muutama viini, valmista maukasta ruokaa ja sytytä kynttilöitä – täydellinen asetelma romanttiselle illalle! Kokeilkaa valita satunnainen kokoelma viinejä, joita ette ole koskaan maistanut ja tehkää muistiinpanoja jokaisesta juomasta ja vertailkaa niitä keskenään. Monilla viineillä on myös tarina siitä, mistä ne ovat peräisin, tutustukaa näihin.

Raclette-ilta yhdessä
Jos rakastatte juustoja, raclette-ilta on enemmän kuin paikallaan. Raclette-ilta on täydellinen tapa tuoda iltaan romantiikkaa, muistella menneitä tapahtumia, nauttia erinomaisesta ruoasta ja unohtaa jokapäiväinen stressi. Hankkikaa suosikkijuustoja, -leikkeleitä ja muita lempi naposteltavia kylkeen.

Tilatkaa aikuisten lelukaupasta uutta kokeiltavaa
Yhteiseen iltaan tuo jännitystä jo pelkkä laatikoiden avaaminen. Jos haluatte lisää jännitystä, voitte tilata tai ostaa tuotteet ilman, että toinen tietää mitä odottaa.

Mitä romanttisia asioita haluat tehdä kumppanisi kanssa kotona? Jaa juttu ja keskustele!

Lue myös: Nämä 10 päivittäistä tapaa tekevät parisuhteesta vahvemman – Jopa pienillä asioilla on valtava merkitys

Lähde: Women Daily Magazine


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.