Pyykinpesu ja varsinkaan niiden ripustaminen kuivumaan ei ole monien naisten lempipuuhaa.

Likaisia vaatteita on silti pestävä, jos ei halua kulkea haisevissa ja tahraisissa vaatteissa. Moni nainen joutuu pesemään myös perheensä vaatteet, jolloin pyykinpesu vie entistä enemmän aikaa. Eräs nainen on kuitenkin keksinyt, kuinka säästää aikaa ja vaivaa ainakin siinä vaiheessa, kun pyykit pitää ripustaa kuivumaan.

Leralynn ei ole ehkä ensimmäinen nainen, joka on keksinyt tämän pyykinripustamiseen liittyvän idean. Mutta sen perusteella, kuinka moni on ollut haltioissaan hänen jakamastaan videosta, voi päätellä, että tämä ei ole ollut monien naisten tiedossa.

Tässä suositussa videossa Leralynn näyttää miten hän nykyään ripustaa pyykkinsä narulle. Kun pyykkikone on pessyt vaatteet, hän ei tyhjennä konetta pyykkikoriin. Sen sijaan hän asettelee vaatekappaleet päällekkäin ja nakkaa ne olalleen ja kävelee pyykkitelineen luokse.

Kun pyykit ovat olalla, ne on helppoa ottaa siitä yksitellen ripustamista varten. Silloin ei tarvitse kurotella alas pyykkikoriin, vaan napata ne vain olalta. Tämä säästää pyykkienripustamisessa aikaa ja paljon vaivaa.

Tässä alla ja täällä on video, jossa Leralynn esittelee ideaansa.

@leralynn27

My laundry hack which I explain to people and they think I’m crazy! But it ACTUALLY works! Undies and socks in the dryer, big things on the line. This saves me time and bending down! #teachersoftiktok #teacherlife #lifehacks #laundrytok #laundryhack #countrylife

♬ Ultimate life hacks – Kelly Hurst

Lähde: Grimsby