Rintaliivit vaihtoon! Asiantuntijat kertoivat, kuinka usein rintaliivit pitäisi vaihtaa uusiin

Asiantuntijat paljastivat myös, kuinka usein alushousut ja sukat pitäisi uusia.

Kun on löytänyt täydellisesti istuvat rintaliivit, niitä haluaa käyttää koko rahan edestä mahdollisimman pitkään. Rintaliiveillä on kuitenkin oma ”elinikänsä” ja ne pitäisi vaihtaa uusiin useammin kuin moni ehkä tietääkään.

Jos olet vaihtanut rintaliivit uusin, kun ne ovat menneet rikki tai olet tarvinnut uuden koon, olet todennäköisesti käyttänyt omiasi liian pitkään. BlueGuardin asiantuntijoiden mukaan rintaliivit nimittäin pitäisi uusia 6-8 kuukauden välein.

”Pesukoneet saavat rintaliivien toppaukset menettämään muotonsa ja samoja rintaliivejä usein käyttävillä liivien elastisuus ei kestä paljon puolta vuotta pidemmälle ennen kuin rintaliiveistä tulee löysät ja ne eivät enää anna tukea”, BlueGuardin asiantuntija kertoi Cosmopolitan UK:n mukaan.

”Saat rintaliivit kestämään kauemmin, kun vaihtelet niitä ja peset niitä kylmässä vedessä, mikä voi auttaa elastisuutta palautumaan”, asiantuntija lisäsi.

Rintaliivit eivät ole ainoa vaatekappale, jota et kenties vaihda uusiin tarpeeksi usein. Asiantuntijoiden mukaan alushousut pitäisi uusia kuuden kuukauden välein ja sukat heittää pois vuoden jälkeen.

Lähde: Cosmopolitan UK


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.