Raskausvatsat voivat näyttää todella erilaiselta – odottavista äideistä julkaistu yhteiskuva havainnollistaa

Kuva kahdesta ystävyksestä näyttää, kuinka odotusaika voi olla hyvinkin eri näköinen eri äitien kohdalla.

Usein odottavien äitien vatsat ovat näyttäviä kooltaan, mutta näitä pyöreitä vauvamasuja on myös toisenlaisia. Fitness-ohjaaja ja -malli Chontel Duncan kuntoili raskautensa aikanakin ahkerasti ja hänen vauvavatsansa pysyi pienenä.

Duncan jakoi raskautensa 21. viikon tienoilla kuvan itsestään yhdessä myös raskaana olevan ystävänsä Natin kanssa havainnollistaakseen, kuinka erilaiselta raskaus voi näyttää:

View this post on Instagram

I was surprised with a cute visit today from a friend Nat who is also expecting 💕 Just being able to see someone in the flesh, rub her tummy, hear how incredible her journey has been so far, how healthy baby is & all the fun talk about kicks, food, names etc was beautiful. This is Nat's 3rd pregnancy so she had a lot of great advice to share ☺️ It's very clear in this photo just how tall I am, I mean my chin sits above Nat's head lol We worked out that we are 4 weeks apart, so our little ones will be the same age, same grade at school and potential best buds hehehehe….. Nat's due start of March & I'm due end of March. Each women carries different and this most certainly doesn't mean one is doing something wrong or not healthy etc. We both have healthy growing babies & we both have had incredible pregnancies so far, feeling amazing & full of energy. #21.5weeks #expecting #march2016 #pregnant #love #happiness #Babyduncan

A post shared by CHONTEL DUNCAN (@chontelduncan) on

Duncan kirjoittaa marraskuussa julkaistun kuvan yhteydessä, että kolmatta lastaan odottaneen Natin raskaus oli neljä viikkoa pidemmällä kuin Duncanin – ero vauvamasuissa oli silti hurja.

”Jokainen nainen kantaa eri tavoin ja tämä ei todellakaan tarkoita, että toinen tekisi jotain väärin tai epäterveellisesti jne. Meillä molemmilla on terveet, kasvavat vauvat ja molempien raskaudet ovat olleet uskomattomia tähän asti, olemme tunteneet olomme mahtavaksi ja energiaa pursuavaksi”, Duncan kirjoitti kuvan yhteydessä.

Duncanin vauva, Jeremiah, syntyi maaliskuun lopulla. Sekä hän että yhteiskuvassa nähty Nat synnyttivät terveet poikavauvat ja äideistä on myös raskauden jälkeen julkaistu yhteiskuva hieman toukokuun puolivälin jälkeen.

”Kaksi tervettä, uskomatonta raskautta ja nyt kaksi tervettä poikavauvaa”, Duncan kirjoitti kuvan ohessa.

Duncan piti kuntoilutavoistaan kiinni läpi odotusaikansa ja julkaisi myös vauvavatsansa kasvusta kuvia some-kanavissaan. Alla koostekuva:

Vielä 34. viikollakin Duncan paljasti tekevänsä 7-8 HIIT-harjoitusta viikossa keskimäärin ja kertoi saaneensa hyväksynnän synnytyslääkäriltään fyysisille elämäntavoilleen. Duncan taltioi raskaudensa etenemistä Instagramissa ja voitkin katsoa hänen vanhoja julkaisujaan täällä.

Lähde: Daily Mail


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.