Kuva kahdesta ystävyksestä näyttää, kuinka odotusaika voi olla hyvinkin eri näköinen eri äitien kohdalla.

Usein odottavien äitien vatsat ovat näyttäviä kooltaan, mutta näitä pyöreitä vauvamasuja on myös toisenlaisia. Fitness-ohjaaja ja -malli Chontel Duncan kuntoili raskautensa aikanakin ahkerasti ja hänen vauvavatsansa pysyi pienenä.

Duncan jakoi raskautensa 21. viikon tienoilla kuvan itsestään yhdessä myös raskaana olevan ystävänsä Natin kanssa havainnollistaakseen, kuinka erilaiselta raskaus voi näyttää:

Duncan kirjoittaa marraskuussa julkaistun kuvan yhteydessä, että kolmatta lastaan odottaneen Natin raskaus oli neljä viikkoa pidemmällä kuin Duncanin – ero vauvamasuissa oli silti hurja.

”Jokainen nainen kantaa eri tavoin ja tämä ei todellakaan tarkoita, että toinen tekisi jotain väärin tai epäterveellisesti jne. Meillä molemmilla on terveet, kasvavat vauvat ja molempien raskaudet ovat olleet uskomattomia tähän asti, olemme tunteneet olomme mahtavaksi ja energiaa pursuavaksi”, Duncan kirjoitti kuvan yhteydessä.

Duncanin vauva, Jeremiah, syntyi maaliskuun lopulla. Sekä hän että yhteiskuvassa nähty Nat synnyttivät terveet poikavauvat ja äideistä on myös raskauden jälkeen julkaistu yhteiskuva hieman toukokuun puolivälin jälkeen.

”Kaksi tervettä, uskomatonta raskautta ja nyt kaksi tervettä poikavauvaa”, Duncan kirjoitti kuvan ohessa.

Duncan piti kuntoilutavoistaan kiinni läpi odotusaikansa ja julkaisi myös vauvavatsansa kasvusta kuvia some-kanavissaan. Alla koostekuva:

Vielä 34. viikollakin Duncan paljasti tekevänsä 7-8 HIIT-harjoitusta viikossa keskimäärin ja kertoi saaneensa hyväksynnän synnytyslääkäriltään fyysisille elämäntavoilleen. Duncan taltioi raskaudensa etenemistä Instagramissa ja voitkin katsoa hänen vanhoja julkaisujaan täällä.

Lähde: Daily Mail