Suloisesta tilanteesta on julkaistu sydämiä sulattanut video lentoyhtiön Facebook-sivulla.

Nainen on lennolla Australiasta vierailemaan perheensä luona Etelä-Amerikassa, kun lentäjä yllättäen kesken tavallisen kuulutuksen kosii häntä. Tämä voi kuulostaa kuin kohtaukselta romanttisesta elokuvasta, mutta se on kuitenkin täyttä totta.

Australialaisen lentoyhtiön Qantasin lennolla 63 Melbournesta Los Angelesiin kapteeni Dooley Ellis yllätti matkustajana olleen naisystävänsä Ana Uriben ja kosi häntä lentokuulutuksen aikana.

”Meillä on todella erityinen matkustaja tänään kyydissä. Hänen nimensä on Ana. Hän on matkustamassa Etelä-Amerikkaan vierailemaan perheensä luona ja haluan varmistaa, että hän tulee takaisin luokseni Australiaan. Joten nyt kun minulla on täysin hänen huomionsa, tuletko vaimokseni”, kapteeni Ellis kuuluttaa.

30 vuotta Qantasilla lentäjänä toiminut Ellis saapuu sen jälkeen matkustamon puolelle univormussaan kukkien sekä sormusrasian kera ja polvistuu Uriben eteen. Kapteenin romanttinen ele kannatti, sillä hän sai kosintaansa myöntävän vastauksen.

Qantas on julkaissut kapteeni Ellisin kosinnan Facebook-sivullaan, missä se on kerännyt paljon ihastuneita kommentteja.

”Romantiikka on vielä elossa!” sekä ”Niin upeaa!” ovat vain pari esimerkkiä videon saaneista kommenteista ja lennolla olleet ovat myös kirjoittaneet, kuinka eivät koskaan unohda todistamaansa hetkeä.

Voit katsoa kapteenin romanttisen kosinnan alta:

QF93 Captain ProposalCaptain Ellis has been a Qantas pilot for 30 years and has made many inflight announcements. But this weekend on QF93 he made a different announcement for a very special passenger…

Julkaissut Qantas 31. lokakuuta 2016

Lähde: Huffington Post