Arjen keskellä muutamat simppelit lauseet auttavat pitämään rakkautta yllä.

Kun suhteen alkuhuuma on jo takanapäin ja yhteisiä vuosia on kertynyt jo lukuisia, muuttuu parisuhde helposti arkiseksi. Rakkautta ja romaanttiikkaa voi kuitenkin pitää yllä vuosienkin saatossa ja Pure Wow’n mukaan nämä alle listatut viisi simppeliä lausahdusta ovat hyvä tapa aloittaa.

”Hyvää huomenta!”

Aamut eivät ole aina kovin romanttisia – varsinkin, jos itse on kaukana pirtsakasta aamuihmisestä. Pure Wow’n mukaan yhteisiä aamuja ei pitäisi koskaan pitää itsestään selvänä ja siksi olisikin hyvä toivottaa hyvät huomenet omalle rakkaalle aina aamuisin. Simppeli ”Hyvää huomenta, muru” auttaa muistuttamaan kumppaniasi, että hän on päivässäsi yksi parhaimmista asioista. Tämän toivotuksen voi laittaa myös viestillä, jos unirytmit ovat erilaiset.

”Olen pahoillani.”

Olipa kyse sitten siitä, että esimerkiksi väsyneenä äyskäisit, kun kumppanisi kysyi jotain, tai vahingossa poistit hänen tallentamansa ohjelman, on pahoittelu nopea tapa korjata tilanne. Siitä voi olla myös apua, jos rakkaallasi on ollut huono päivä. Silloin pahoittelulla osoitat sympatiaa ja myötätuntoa.

”Mainio idea!”

Tai vastaava kehu. Pure Wow’n mukaan kannattaisi koettaa kehua kumppaniaan edes kerran päivässä. Se voi liittyä siihen, miten ylpeä hänestä olet, kun hän onnistui työprojektissa tai kuinka sinusta tortillat ovat oikein mainio idea ruoaksi. Monelle oma kumppani on suurin kannustaja ja tuki ja kun hänen suustaan saa kuulla kehuja ja positiivisuutta, syntyy heijastusvaikutus, mikä tekee kumppanista iloisemman ja onnellisemman arjessaan ja näin vaikuttaa myös suhteen dynamiikkaan.

”Miten päiväsi sujui?”

Omiin huoliin ja murheisiin on helppo uppoutua, kun tuntee olonsa hyväksi ja mukavaksi suhteessaan. Tällöin usein voi unohtaa kysyä, minkälainen päivä toisella on ollut ja sen sijaan puhua pälättää vain omastaan. Pure Wow’n mukaan jos kysyt päivittäin kumppaniltasi, minkälainen hänen päivänsä oli, muistuttaa se häntä siitä, miten paljon välität siitä, mitä hän söi lounaalla ja minkälaista palautetta pomo antoi. Samalla pääset irtautumaan myös omista huolista ja murheista, kun annat kumppanin puhua päivästään.

”Rakastan sinua.”

Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä on tämä lausahdus. Sillä ei ole väliä, että kumppanisi tietää jo sinun rakastavan häntä tai että sanoit sen jo edellisenä päivänä. Pure Wow’n mukaan rakkaudentunnustus on heittämällä helpoin ja tehokkain tapa pitää rakkautta ja romantiikkaa yllä suhteessa. Voit myös tuoda rakkautesi esiin sanomalla esimerkiksi puhelun päätteeksi, että kumppanisi on rakas tai kertomalla sen hänelle ennen kuin nukahdat.

Mikä sinun mielestäsi on tärkein asia, joka kannattaisi sanoa kumppanille päivittäin? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Pure Wow


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia