Esimerkiksi univajeesta tai stressistä aiheutuvat pussit silmien alla on helppo piilottaa näillä vinkeillä.

Häiritsevät silmien alla olevat pussit voi peittää meikeillä muun muassa näillä tavoin.

Näin saat pussit silmien alta piiloon meikeillä:

1. Silmänympärysvoide ja pohjustusvoide

Ennen meikkirutiinin aloitusta keskity kosteuttamaan silmien aluetta lempisilmänympärysvoiteellasi. Sen jälkeen keskity levittämään primeria, pohjustusvoidetta, silmien alle sormillasi.

2. Peitevoide

Peitevoide on yksi tehokkaimmista tavoista peittää pussit. Tärkeintä on valita oikea sävy niiden peittämiseksi. Esimerkiksi, jos silmien alla on sinertävät pussit, valitse peitevoide, jossa on keltaisia häivähdyksiä ja joka on yhtä astetta ihosi väriä vaaleampi. Tämä väri auttaa kirkastamaan hipiääsi. Jos pussit taas ovat sävyltään enemmän ruskeat, osta peitevoidetta, jossa on häivähdys persikan väriä tai oranssia.

3. Meikkivoide

Pusseja peittäessä ei parane unohtaa meikkivoidetta. Pidä huolta, että voiteen sävy sopii ihoosi, koska muuten lopputuloksena on epäesteettinen, naamarimainen ilme. Levitä meikkivoidetta hieman otsallesi, nenääsi, leukaasi ja poskillesi ja käytä sormiasi luodaksesi tasaisen lopputuloksen. Muista myös peittää silmien alle levittämäsi peitevoide, mutta älä sekoita sitä liikaa, koska muuten saatat pyyhkiä sen kokonaan pois.

Lähde: Become Gorgeous