Huulipunasi sävyn perusteella persoonallisuudestasi voidaan päätellä vaikka mitä!

Meillä kaikilla on yleensä huulipunissa suosikkisävy, jota mieluiten käytämme. Tiesitkö, että käyttämämme sävy kertoo luonteestamme muille yllättävän paljon! Katso hämmästyttävä lista!

 1. Kirkkaan punainen
  Kirkkaan punaisen huulipunan käyttäjät viestivät valinnallaan olevansa rohkeita, itsevarmoja ja intohimoisia. Sinä pidän ihailusta ja olet mielelläsi aina keskipisteenä. Punainen huulipuna toimii myös rohkaisuna, jos olet ujo ja epävarma, sillä punaisen huulipunan käyttäminen tekee sinusta voimakkaamman ja itsevarmemman version itsestäsi.

 2. Kirkkaan pinkki
  Tämä sävy kertoo maailmalle, että et pelkää näyttää villiä puoltasi muille. Rakastat uusia seikkailuja, uusia kokemuksia, uusia ihmisiä ja uusia ruokia. Et pelkää juuri mitään! Jos sinusta tuntuu, että arkailet uusia asioita etkä uskalla koskaan ottaa riskejä, kokeile huulillasi kirkkaan pinkkiä huulipunaa! Saatat näin saada esiin uuden, villin puolesi!

 3. Hento vaaleanpunainen
  Tämä sävy huulillasi kerrot muille, että haluat olla rakastettava. Pidät asioista, jotka ovat suloisia ja kauniita sekä pidät lapsista ja eläimistä. Olet pehmeä ja kiltti muita ihmisiä kohtaan. Jos tunnet olevasi joskus liian jyrkkä tai raju, voit kokeilla huulillasi tätä pehmeää sävyä, joka saattaa auttaa sinua saamaan yhteyden pehmeämpään ja ystävällisempään versioon itsestäsi.

 4. Nude
  Nude sopii laatua rakastaville ja heille, jotka eivät osta kaikkea trendien perässä, vaan investoivat mieluummin laatutuotteisiin. Nuden huulipunan käyttävät eivät nauti huomion keskipisteenä olemisesta eivätkä yleensä tee isoja päätöksiä hetken mielijohteesta.

 5. Viininpunainen
  Viininpunainen huulipuna kertoo, että olet todellinen viettelijä. Sinulla ei ole kiire saada haluamasi asiat, vaan sinulla on aikaa odottaa. Nautit elämän kaikista osa-alueista ja osaat todella elää hetkessä. Rakkaudessa rakastat kunnon metsästämistä. Viininpunainen väri on loistava valinta, jos sinusta tuntuu, että suhteesi intohimo on viilentynyt.

 6. Musta
  Musta huulipuna ei missään nimessä tarkoita, että olisit negatiivinen tai ikävä ihminen, mutta se tarkoittaa, että sinussa on todennäköisesti synkkä puolesi. Pidät mustasta huumorista, eikä sinua voi viihdyttää kovin helposti. Et pidä voimakkaista väreistä, mutta pidät sen sijaan indie-leffoista ja -musiikista ja kirjoista, jotka kertovat kapinallisista hamoista. Kokeile mustaa huulipunaa, jos haluat tutustua omaan synkempään puoleesi. Se voi olla vapauttavaa!

 7. Persikka
  Tämä väri kertoo maailmalla, että olet todella hyvä tyyppi. Olet kiltti ja antelias ja välität suunnattomasti perheestäsi ja ystävistäsi. Annat muille mielelläsi aikaasi, energiaasi ja rakkauttasi. Jos käytät persikan sävyistä huulipunaa, saat todennäköisemmin ystävällisiä huomionosoituksia tuntemattomilta, koska he saavat sinusta heti vaikutelman, että olet todella mukava.

 8. Ei huulipunaa lainkaan
  Etkö käytä huulipunaa lainkaan? Se antaa sinusta vaikutelman, ettet välitä asiasta, mikä pitääkin paikkansa. Olet itsevarma tyyppi, joka on selkeää johtajamateriaalia. Et pidä draamasta, vaan haluat pitää asiat selkeinä ja yksinkertaisina.

Kuulostiko tutulta? Samaistuitko mihinkään kuvauksista? Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Little Things, The Beauty Gypsy, Good Housekeeping