Aikuisen naisen ylle ei sovi alushousuja muistuttavat farkkushortsit, mutta onneksi on muitakin tyylejä.

Kuumana kesäpäivänä on usein mukavampi olla, mitä vähemmän kroppa on vaatteiden peitossa. Farkkushortsit ovat silloin hyvä vaihtoehto, mutta aikuiselle naiselle ei enää sovi samanlainen tyyli kuin nuoremmille.

Onkin tärkeää osata valita sopiva malli ja tyylitellä ne ikään sopivaksi. Alla on 5 vinkkiä, jotka kannattaa pitää mielessä käyttäessä farkkushortseja.

1. Sisäsauman pituus: Farkkushortsiesi sisäsaumojen pitäisi olla ainakin viiden sentin mittaiset. Hyvä muistisääntö on, että niissä pitäisi pystyä istumaan jalat ristissä ilman, että joudut murehtimaan haarovälistäsi vilahtavan jotain.

2. Valitse rullatut lahkeet -tyyli: Jos lahkeita voi rullata, voit vaihdella shortsien pituutta. Jos taas rullaukset on ommeltu, tuo se nuorekkaaseen tyyliin aikuismaista tuntua.

3. Yhdistä napitettavaan paitaan: On useita eri keinoja tehdä farkkushortsi-tyylistä sivistyneempi ja yksi sellainen on laittaa ylle napitettava paita, jonka helman on laittanut shortsien sisään.

4. Löydä luonnollinen vyötärösi: Valitse malli, joka istuu mukavasti luonnollisella vyötärölläsi. Jos sinulla on pitkät jalat, korkeampi vyötärö tasapainottaa shortsien muotoa. Jos taas suosit pidempää mallia lahkeissa, korkeampi vyötärö saa jalkasi näyttämään pidemmiltä.

5. Pitkät lahkeet: Suosit sitten istuvampaa tai löysempää mallia, pidemmät lahkeet ovat aina ikään sopivat. Malli mahdollistaa myös sekä rentojen tennareiden että korkokenkien yhdistämisen farkkushortseihin.

Lähde: Glamour