Pohditko onko kumppanisi ”Se Oikea”? Asiantuntija selittää, mitä se kertoo suhteestasi

Parisuhdeasiantuntija kommentoi yleistä huolenaihetta ja kertoi, onko syytä huoleen.

Kysyttäessä pitkään yhdessä olleilta pareilta, miten he tiesivät kumppaninsa olevan ”Se Oikea”, monien vastaus on: ”Minä vain tiesin sen.” Osa parisuhteessa olevista ei kuitenkaan osaa olla näin varma yhteisen tulevaisuuden suhteen, mutta se ei välttämättä tarkoita, etteikö kumppanisi voisi silti olla ”Se Oikea”.

”Se, ettet tiedä varmaksi eli toisin sanoen olet ambivalentti, on luonnollinen osa jokaista parisuhdetta”, parisuhdeasiantuntija Jane Greer sanoi Women’s Healthille.

Greerin mukaan tärkeintä on tietää, minkälaisia epäilyksiä sinulla on parisuhteestasi.

”Esimerkiksi jos et odota ajanviettoa kumppanisi kanssa tai teet asioita hänen kanssaan velvollisuudesta oman halusi sijaan, saattaa sitten olla niin, ettei hän ole oikea kumppani sinulle”, Greer kertoi.

Greerin mukaan sinun pitäisi olla innoissasi siitä, että voit viettää jatkuvasti aikaa lempi-ihmisesi kanssa ja olla innostunut yhteisen tulevaisuuden rakentamisesta. On myös tärkeää, että kumppanisi kiihottaa sinua – niin seksuaalisesti kuin myös emotionaalisesti ja energisesti.

Women’s Healthin mukaan on selvää, ettei tältä tunnu koko ajan – etenkin kun kinastelette siitä, kenen tiskivuoro on – mutta yleisten tunteiden pitäisi olla peräisin fyysisestä ja henkisestä vetovoimasta.

”Jos sinulla on vahvoja tunteita kumppaniasi kohtaan, vaikka ne tulisivat ja menisivät, voivat ne puhua sen puolesta, että hän on kuin onkin sinulle ’Se Oikea'”, Greer sanoi.

”Saatat vain kokea luonnollista ahdistusta ja pelkoa, joka liittyy siihen, kun on intiimissä suhteessa jonkun kanssa”, asiantuntija lisäsi.

Lähde: Women’s Health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.