Pitkän miehen tapailussa voi oikeasti olla haasteitakin.

Pitkän miehen tapailussa on hyvät puolensa. Kuitenkin naiset, jotka seurustelevat pitkien miesten kanssa tai treffailevat näitä mielellään, voinevat allekirjoittaa myös sen, että tapailussa on myös omat haasteensa ja haittapuolensa.

Jos olet yhdessä itseäsi reippaasti pidemmän miehen kanssa, nämä kuulostavat luultavasti tutuilta asioilta:

1. Suukottelu seisaaltaan vaati taitoa

Hän joutuu kumartumaan, sinä leikit ballerinaa ja varvistelet.

2. Tunnet itsesi välillä pikkulapseksi

On kätevää, kun elämässä on joku, jota voi pyytää ottamaan korkealta hyllyltä jotain. Jos kuitenkin joutuu pyytämään apua joka kerta, että saisi suklaajemmasta hieman herkkuja, voi siinä tuntea itsensä helposti jälleen pikkulapseksi.

3. Kävelyllä käyminen ei ole kävelyä

Tämä on vähän sama kuin pieni chihuahua koettaisi pysyä ison mastiffin perässä.

4. Hitaiden tanssiminen on hassua

Hänen käsivartensa roikkuvat hartioidesi yli ja sinä kiedot kätesi hänen ympärilleen kuin olisit 2-vuotias, mikä voi tuntua hieman hassulta tai oudolta.

5. Joudut olemaan luova kuvien kanssa

Onnistutte täydellisesti ottamaan kuvia, joissa istut hänen sylissään. Kuvat, joissa seisotte ovatkin sitten asia erikseen.

6. Voitte unohtaa toistenne vaatteiden lainailun

Ne eivät vain yksinkertaisesti toimi toistenne päällä, kun toisen paita on toiselle aivan liian pieni ja toisen paita aivan liian suuri.

7. Äänekkäissä pubeissa ja baareissa on vaikea puhua

Äänesi on illan päätteeksi käheä, kun olet joutunut koettamaan huutaa koko illan mietteesi vuoren kokoisen poikaystäväsi korvien kuultavaksi.

8. Menetät jalkatilaa

Hänen todella pitkät jalkansa vievät kaiken sen extratilan, joka muuten voisi olla sinun käytössäsi esimerkiksi busseissa, lentokoneissa tai ravintoloissa pöydän ääressä istuessa. Et kuitenkaan protestoi, vaan mielelläsi helpotat murusesi istumista.

Lähde: Women’s Health