Muun muassa hempeät sävyt ihastuttavat kynsissä talven viimeisinä viikkoina.

Talvi alkaa hiljalleen vaihtua kevääksi – viikonloppuna alkaa maaliskuu, joka lasketaan ensimmäiseksi kevätkuukaudeksi. Kevään on katsottu alkavan kevätpäiväntasauksena, joka tänä vuonna on 20. maaliskuuta, kun taas terminen kevät alkaa, kun vuorokauden keskilämpötila on pysyvästi 0 asteen yläpuolella.

Ennen kuin kevät virallisesti alkaa, voi talven viimeisiä viikkoja piristää sievillä kynsillä – alla 6 ideaa.

Värikkäät puolikuut

Kokonaan sateenkaaren väreissä lakatut kynnet voivat tuntua liian räväkältä vielä, mutta värikkäät puolikuut kynsien alaosassa ovat hauska tapa tuoda hieman väriä talven viimeisiin viikkoihin.

Koristeltu pastelli

Maitomainen laventeli yhdessä koristekivien kanssa synnyttää suloisen lopputuloksen.

Merellistä raitaa

Jäät peittävät vielä vesistöjä, mutta kynsissä merellinen teema voi jo näkyä. Tämä merellinen raitatyyli on tehty tarroilla.

Wabi sabi -kynnet

Wabi sabi -kynnet nousivat esiin viime syksynä ja trendi toimii myös talven viimeisinä viikkoinakin. Kyse on siis käytännössä siitä, että kynnet lakataan erilaisilla sävyillä. Jos pysyt samassa sävymaailmassa, on lopputulos elegantimpi.

Kuun sirpit

Tämä tyylikäs, metallinen lakkaus sai inspiraationsa Chanelin 17. vuosittaisesta Metiers d’Art -näytöksestä. Chanel-teemaiset kynnet toimivat samalla myös kunnianosoituksena muotitalon pääsuunnittelija Karl Lagerfeldille, joka menehtyi aiemmin helmikuussa.

Siveltimenvedot

Tämä tyyli jättää osan kynttä paljaaksi ja metalliset sipaisut antavat lähes marmorimaisen vaikutelman.

Jos taas haluat jo siirtyä kevättyyleihin, voit tutustua kevään ihastuttavimpiin kynsilakkasävyihin täällä.

Lähde: Pure Wow