Yksi kynsitrendi tulee olemaan enemmän esillä vuoden 2017 aikana.

Pinterest pursuaa paljon ideoita, vinkkejä ja inspiraatiota. Vuoden lopulla sivustolla on tapana julkaista listaus, jolla esitellään avainkategorioista (esim. matkailu, muoti, kauneus ja hyvinvointi) sata trendiä, joiden Pinterestin väki uskoo olevan seuraavana vuonna kovassa huudossa.

Pinterestin 100 for 2017 -listaus on julkaistu joulukuun puolivälin tieonoilla ja sen mukaan kynsitrendien saralla voidaan heittää hyvästit suosituille ”arkkukynsille”, coffin nails -trendille, jossa kynsien kärki on viilattu tasaiseksi.

Arkkukynsien sijaan vuoden 2017 suurin kynsitrendi on kromikynnet. Tähän kynsitrendiin liittyviä julkaisuja on Cosmopolitanin mukaan ”pinnattu” Pinterestissä 50 prosenttia enemmän tämän vuoden kesästä lähtien.

Kromikynnet eivät kuitenkaan ole sellainen tyyli, jonka voi toteuttaa perinteisellä kynsilakalla. Cosmopolitanin mukaan onnistuneen lopputuloksen saadaksesi onkin parempi mennä alan ammattilaisen pakeille, missä metallisella jauheella loihditaan kromimainen ilme kynsiin tai jos haluat säästää rahaa, voi samankaltaisen tyylin toteuttaa kynsikalvojen avulla.

Alla oleva Instagram-video näyttää, miten kromikynnet tehdään:

Muita ensi vuoden nousevia trendejä Pinterestin mukaan ovat muun muassa lihan korvaaminen jakkihedelmällä, kylmien suihkujen ottaminen osaksi aamurutiineja ja Kiotoon matkustaminen. Voit lukea lisää 100 for 2017 -trendejä täältä tai selata niille omistettua taulua Pinterestissä täällä.

Alle sen sijaan on koostettu muutama esimerkki ensi vuoden isoimmasta kynsitrendistä:

Mitä pidät kromikynsistä? Kommentoi alla!

Lähde: Cosmopolitan UK, Pinterest