Purkkapinkit ja pink lemonade -hiukset ovat näin kevään korvalla kovassa nosteessa somessa.

Pinkki on ollut osa monivärisiä hiusväritrendejä jo pidempään, mutta nyt se nappaa pääosan kahdella trendityylillä. Reality-tähti Kim Kardashian esitteli vasta pinkiksi värjätyt hiuksensa, mistä innostuneena Popsugar nosti esiin purkkapinkit hiukset, englanniksi siis bubblegum pink hair.

Sivuston mukaan sävy sopii kaikille, mutta jos hiusten värjääminen kokonaan pinkiksi tuntuu hurjalta idealta, voi väriä käyttää tehosteena ja värjätä vain osan hiuksistaan vaaleanpunaisella sävyllä. Valinnanvaraakin on, sillä värisävyjä löytyy hempeästä ja hailakasta vaaleanpunaisesta räväkkään ja räikeään pinkkiin.

Alla esimerkkejä purkkapinkistä tyylistä, minkä jälkeen esitellään toinen vaaleanpunainen hiusväritrendi.

Toinen vaaleanpunainen trendityyli kantaa nimeä pink lemonade. Kyseinen hiusvärityyli on saanut inspiraationsa samannimisestä juomasta, kertoo Metro.

Tämä trendi syntyy yhdistämällä vaaleanpunaisen sävyjä persikan sävyihin tai blondeihin sävyihin. Sitä voi myös toteuttaa erilaisin tavoin, kuten ombrena blondeista juurista pinkkeihin latvoihin tai laittamalla hiuksiin vaaleanpunaisia, persikkaisia ja blondeja raitoja.

Alla esimerkkejä pink lemonade -tyylistä.

Lähde: Popsugar, Metro