Idea kuvauksista oli äidin, mutta hän menehtyi ennen kuin kuvaukset toteutettiin.

Davisin perhettä kohtasi suuri suru heinäkuussa 2015, kun perheen Amber-äiti menehtyi 27-vuotiaana syöpään. Nyt perhe on kunnioittanut äidin muistoa liikuttavalla tavalla, toteuttaen samalla äidin toiveen: perheen 4-vuotias Nora-tyttö kuvattiin äidin hääpuvussa.

Perheen äidillä todettiin harvinainen muoto kohdunkaulansyövästä helmikuussa 2014. Kun kolmen lapsen äiti oli saanut tietää syövän olevan parantumaton ja johtaisi kuolemaan, hän halusi tehdä jotain erityistä ainoalle tyttärelleen.

Äiti sai idean, että Nora kuvattaisiin äidin hääpuvussa ja samassa paikassa, jossa hän meni naimisiin miehensä Derekin kanssa ja pyysi ystäväänsä, valokuvaaja Heidi Spillanea auttamaan idean toteuttamisessa.

Julkaissut My three arrows photography 30. lokakuuta 2016

”Amber näki valokuvan pikkutytöstä äitinsä hääpuvussa, lähetti sen minulle ja sanoi ’Meidän täytyy tehdä tämä Noralle'”, Spillane kertoi TODAY:lle.

”Hän todella halusi tehdä sen tyttärelleen, jotta hän aina tuntisi yhteyden häneen”, valokuvaaja jatkoi.

Valitettavasti äiti ei koskaan päässyt näkemään kuvauksia toteutettuna, mutta perhe päätti, että he kunnioittaisivat äidin muistoa. Muutama viikko sitten kuvaukset lopulta toteutettiin.

Julkaissut My three arrows photography 30. lokakuuta 2016

Marraskuussa 5 vuotta täyttävä Nora puki ylleen äidinsä hääpuvun, sai samanlaisen kampauksen kuin äidillään oli hääpäivänään ja hänestä otettiin valokuvia isän, isoäidin ja tädin seurassa.

”Nora näytti niin viattomalta ja viisaalta samaan aikaan”, Derek-isä viestitti TODAY:lle sähköpostitse.

Julkaissut My three arrows photography 30. lokakuuta 2016

”Nora on joutunut kestämään monia asioita, joita hänen ikäisensä ei pitäisi. Kaiken läpi hän on näyttänyt äitinsä taistelijan luonnetta”, isä kertoi.

Valokuvauksia seuraamassa ollut äidin vanhempi sisko, Adrianne Blackwelder kertoi TODAY:lle päivän olleen luonnollinen ja hauska – juuri sellainen kuin kolmen lapsen äiti olisi sen halunnutkin olevan.

Voit katsoa lisää Spillanen julkaisemia kuvia liikuttavista kuvauksista esimerkiksi hänen Facebook-sivultaan täällä.

Julkaissut My three arrows photography 30. lokakuuta 2016

Lähde: TODAY, Good Housekeeping