Oletko koskaan kuullut persoonallisuusenneagrammista? Se on melko pitkä sana, mutta sen avulla voit selvittää monta asiaa omasta persoonallisuudesta, joista tässä keskitytään siihen, millainen flirttailija olet.

Persoonallisuusenneagrammi sisältää Wikipedian mukaan yhdeksän persoonallisuustyyppien luokkaa. Se tarkoittaa sitä, että siinä jaetaan ihmiset yhdeksään persoonatyyppiin, jotka ovat perfektionisti, auttaja, suorittaja, romantikko, tarkkailija, kyselijä, seikkailija, itsevarma ja sovittelija. Voihan näistä tietysti tuntea kuuluvansa useampaankin tyyppiin, joten ehkä silloin flirttailee monella eri tavalla?

Elite Daily -sivustolta löytyy uutinen, jossa tätä luokittelua on käytetty apuna, kun on pitänyt selvittää millä tavalla minkäkin tyyppiset ihmiset flirttailevat. Huomaatko kuuluvasi johonkin näistä yhdeksästä persoonatyypistä. Jos niin, taidat saada nyt selville, että millaisena flirttailijana sinua pidetään. Ehkä tiedät sen myös itse, mutta tästä saat sille varmistuksen.

1. Perfektionisti

Hän haluaa tehdä kaiken elämässään täydellisellä tavalla, joten tietysti myös flirttailemisen. Sen hän aloittaa aika suunnitelmallisesti ensin ehkäpä seuraamalla ihastustaan Instagramissa ja lähettämällä hänelle viestejä. Vasta sen jälkeen, kun hän on varma kohteestaan, hän haluaa tavata oikeassa elämässä. Perfektionisti on ehkä niin kiireinen, että pelkkä tapaamisesta sopiminen voidaan nähdä hänen kohdallaan flirttailuna.

2. Auttaja

Kun hän haluaa auttaa ihastuksen kohdettaan, on se hänen tapansa flirttailla. Ihastuksen kohde saa aika helposti selville tämän persoonallisuustyypin ihastuksen häneen, koska se on läpinäkyvää hänen auttamishimonsa takia.

3. Suorittaja

Hän voi olla yltiöromanttinen flirttaillessaan. Tapaamisilla ihastuksen kanssa ovat tarkat päivämäärät ja kellonajat.

4. Romantikko

Romantikko voi olla sekä sisäänpäin vetäytyjä että ulospäinsuuntautunut. Kumpi tahansa näistä romantikko onkaan, haluaa hän koko maailman tietävän, kuinka hyvä hän on. Siksi hänen tapansa flirttailla on kertoa muille, miten hyvä ja taitava hän onkaan. Hän pitää myös draamasta, joten sekin näkyy hänen tavassaan flirttailla.

5. Tarkkailija

Hän haluaa olla ensin täysin varma ihastuksestaan, ennen kuin alkaa hänelle flirttailla. Hän haluaa ensin tuntea ja ymmärtää kohteensa täydellisesti. Siksi hän kyselee kohteeltaan paljon kysymyksiä esimerkiksi mitä he haluavat elämältään.

6. Kyselijä

Hän arvostaa vakautta ja ennen kaikkea uskollisuutta. Hän analysoi jokaisen liikkeensä, ja hän kerää ensin paljon itseluottamusta ennen kuin alkaa flirttailla. Hän keskittyy tarkoin myös yksityiskohtiin. Hän on luotettava, ja ilmestyy varmasti paikalle, kun on sovittu treffit.

7. Seikkailija

Seikkailija kyllästyy helposti, joten hänen flirttailunsa on täynnä yllätyksiä. Hän haluaa jatkuvasti uusia kokemuksia, joten hänen huomionsa on helppoa herättää flirttaamalla itse hänelle.

8. Itsevarma

Hän arvostaa rehellisyyttä ja huomaavaisuutta, ja hän pyrkii olemaan itsekin sellainen. Hän haluaa myös suojella muita, joten hän saattaa flirttailla siten, että hän huolehtii samalla kohteensa hyvinvoinnista. Hän kuitenkin saattaa aiheuttaa flirttauksella kohteellensa pientä harmitonta kiusaa.

9. Sovittelija

Hän on aika pirullisen ystävällinen kaikille, joten hänen flirttailuansa on vaikea huomata. Mutta kun hän on tosissaan jonkun kanssa, antaa hän silloin ihastuksen kohteelleen täyden huomion. Hänellä on kameleontin tapaisia ominaisuuksia, joten hän saa helposti selville, mistä toinen pitää. Siksi hän saattaa flirttailla kohteelleen juuri kohteensa haluamalla tavalla.  

Lähteet: Wikipedia ja Elite Daily