Nainen lopetti partansa ajamisen yli 25 vuoden jälkeen ja kokee nyt olevansa helpottunut.

Rose Geil päätti lopettaa partansa ajamisen. Nainen kertoo, että hän on joutunut kamppailemaan partansa kanssa jo pitkään, mikä on vaikuttanut negatiivisesti hänen ihmissuhteisiinsa sekä itseluottamukseensa. Kahdeksan kuukautta sitten Rose päätti, että nyt saa riittää. 39-vuotias oregonilainen päätti, että parta saa jäädä. Nyt hän sanoo, ettei ole koskaan tuntenut oloaan seksikkäämmäksi ja feminiinisemmäksi.

Parran kasvu alkoi naisella 13-vuoden iässä. Hän alkoi välittömästi ajamaan karvoitusta kasvoistaan. Hän käytti jopa korkeakauluksisia poolopaitoja ja pitkähihaisia paitoja peittääkseen runsaan karvoituksensa muiden katseilta. Pian hän kuitenkin huomasi, että karvojen ajelua täytyisi tehdä joka päivä. Tämä rituaali on sittemmin kestänyt 25 vuotta.

Sillä, että nainen päätti lopettaa partansa ajamisen, on ollut merkittävä emotionaalinen vaikutus. Hänen ystävänsäkään eivät aiemmin tienneet naisen karvoituksesta, sillä hän onnistui peittämään sen niin hyvin. Mikään ei tuntunut auttavan tilanteeseen, ei edes lääkitys. Myös seurustelusta tuli Roselle hankalaa, eikä hän halunnut tulla paljastetuksi tilastaan. Lopulta nainen ei enää edes halunnut poistua kotoaan, koska pelkäsi miten hän tulisi kohdatuksi.

Kun Rose vihdoin tajusi tilanteensa todellisuuden – sen, miten onnettomaksi hän tunsi itsensä– hän päätti, että karvojen ajelu saa riittää. Hän mainitsee kuitenkin, ettei parran kasvattaminen ole ollut helppoa, ainakaan alkuunsa, sillä parta kutisi ja tuntui epämiellyttävältä. ”Minulla oli jatkuva halu ja tarve sheivata se pois, enkä meinannut voida vastustaa sitä”, nainen kertoo.

Kuuden viikon jälkeen hänellä oli kuitenkin täysimittainen parta, eikä hän enää haluaisi ajella sitä pois. Myös ystävät ovat olleet Rosea kohtaan kannustavia ja ottaneet parran hyvin vastaan. Nyt Rose tuntee olonsa seksikkääksi ja naiselliseksi. Parran kasvattamisella on ollut merkittävä vaikutus hänen hyvinvointiinsa. ”Hyväksyin vihdoin sen kuka olen”, nainen on kommentoinut.

Yllä olevalta Barcroft TV:n videolta voit kuulla naisen omasanaisen kertomuksen ja hänen tarinansa.

Alla kuvat naisesta ennen ja jälkeen parran:

 

Katso video jutun yllä!

Lähde: Metro