Näiden asanoiden teko voi johtaa parempaan seksielämään, kun tämän liikesarjan tekee ennen seksin harrastamista.

Joogan harrastaminen tekee hyvää niin mielelle kuin keholle, mutta se voi vaikuttaa positiivisesti myös seksielämään. Metron mukaan jos todella haluat piristää seksielämääsi, täytyy sinun olla melko hyvässä kunnossa ja tässä jooga voi auttaa.

Muun muassa seksileluja, -asusteita ja alusvaatteita myyvän For The Closet -nettikaupan asiantuntijat ovat kehittäneet erilaisista asanoista (jooga-asennoista) simppelin liikesarjan, joka on suunniteltu rentouttamaan sinua ja kroppaasi, jotta olet valmis urheilullisimpiinkin seksiasentoihin.

Metron mukaan jos sinulla on mahdollisuus, käytä muutama minuutti ennen seksin harrastamista siihen, että käyt läpi nämä asanat – se voi auttaa sinua pääsemään oikeaan mielentilaan ja olemaan todella yhteydessä kumppanisi kanssa.

Puolisilta (Setu Bandhasana)

Tämä asento työntää lantiosi ilmaan ja on mainio yhdistettynä kegel-harjoitusten tekoon.Katso videolta, miten asana tehdään.

Kissa-lehmä-yhdistelmä (Marjaryasana ja Bitilasana)

Metron mukaan tämä asento pidentää selkärankaa ja auttaa avaamaan lantiota, minkä ajatellaan tehostavan orgasmeja.Katso videolta, miten asana tehdään.

Alaspäin katsova koira (Adho Mukha Svanasana)

Tämä klassikkoasana venyttää koko kroppaa ja etenkin reisiä ja selkää.Katso videolta, miten asana tehdään.

Perhonen (Baddha Konasana)

Tämä asana venyttää nivusia sekä auttaa myös avaamaan lantiota. Katso videolta, miten asana tehdään.

Ylöspäin katsova koira (Urdhva Mukha Svanasana)

Ylöspäin katsova koira lisää Metron mukaan verenkiertoa ja energiaa sekä venyttää takamusta ja keskivartaloa. Katso videolta, miten asana tehdään.

Takareiden venytys selinmakuulla (Supta Padangusthasana)

Metro kertoo, että tämä asento taivuttaa ja rentouttaa kegel-lihaksia sekä venyttää lantiota, nivusia ja takareisiä. Katso videolta, miten asana tehdään.

Lankku (Phalakasana)

Tämä tuntuu vatsassa ja keskivartalossa sekä pidentää selkärankaa. Katso videolta, miten asana tehdään.

Kyyhky (Eka Pada Rajakapotasana)

Kyyhky-asana avaa lantiota ja auttaa vapauttamaan jännitteitä alakropasta. Katso videolta, miten asana tehdään.

Jalat seinällä -asento (Viparita Karani)

Tämä asento lisää verenkierto lantion alueelle sekä mahdollistaa syvän hengittämisen ja rentoutumisen. Katso videolta, miten asana tehdään.

Onnellinen vauva (Ananda Balasana)

Tämä asana avaa lantion ja lonkkien aluetta sekä lievittää jännitystä yläreisissä. Katso videolta, miten asana tehdään.

Metron mukaan tämä liikesarja on kuin lämmittely ”päätapahtumaa” varten, minkä lisäksi se auttaa sinua tyhjentämään mielesi häiriötekijöistä tai huolista, jotka voisivat vetää sinut pois hetkestä. Mikä tahansa fyysinen aktiviteetti sujuu paremmin kunnon lämmittelyn jälkeen – eikä seksi eroa tästä millään tavalla.

Löydät ohjeistuksia osaan asanoista myös suomeksi täältä.

Lähde: Metro