Papukaijan silmissä meikinpoistolappu ilmeisesti yrittää vahingoittaa sen omistajaa.

Lemmikit kiintyvät omistajiinsa ja voivat käyttäytyä todella suojelevastikin ihmisiään kohtaan. Eräs papukaija ei ole tähän mikään poikkeus.

Huumorisivusto 9Gag on jakanut sosiaalisessa mediassa videon, jolla munkkiaratti käyttäytyy suojelevasti omistajaansa kohtaan, kun hän koettaa pyyhkiä meikkejä pois kasvoiltaan. Papukaija ilmeisesti kokee omistajansa pitelemän meikinpoistolapun pahana ja yrittää iskeä siihen kiinni.

Yllä oleva 9Gagin jakama video on kooste Wally and Friends -nimisellä Instagram-sivulla jaetuista videoista. Alkuperäiset videot ovat jaettu kolmeen osaan.

”Minun pieni rakas suojelee minua pahalta meikinpoistolapulta”, linnun omistaja on kirjoittanut kahden jakamansa videon yhteyteen.

Voit katsoa alta Wally and Friends -sivulla jaetut alkuperäiset videot. Ensimmäisessä julkaisussa pääset toiseen videoon klikkaamalla oikeassa reunassa näkyvää pientä nuolta.

Kolmas osa suojelusaagaan löytyy alla olevalta videolta ja lisää julkaisuja papukaijasta ja sen kavereista löydät täältä.