Kahden pienen pojan juomahetkestä on tullut nettihitti, kun sosiaalisessa mediassa on alkanut levitä lyhyt video nauravista pojista.

Kunnon naurut ovat toisinaan juuri se lääke, millä huonoinkin mieliala saadaan paremmaksi. Tätä lääkettä on tarjolla sosiaalisessa mediassa leviävällä videolla, jolla kaksi pientä poikaa nauravat oikein makeasti.

Samanlaisiin vaatteisiin puetut pojat ovat luultavasti veljeksiä ja he ovat saaneet pullollisen juotavaa haltuunsa. Juoma saattaa olla vain vettä Lucozade-pullossa, mutta joka tapauksessa juoman kanssa vuorotellessaan jokin on saanut pojat purskahtamaan makeaan nauruun, jolle ei tule videolla loppua.

Girls Aloud -tyttöbändistä tunnettu Nicola Roberts on jakanut videon omalla Twitter-sivullaan, mistä video lähti leviämään. Tviitin kommenteissa ihmiset ovat ottaneet videon ilolla vastaan.

”Tätä ei voi katsoa ilman hymyilemistä. Tuo kikatus”, @LeeannTaylor1 kommentoi videota.

”Tämä kruunasi päiväni”, @ygvonster sanoi videosta, kyyneleet silmissä nauravien emojien sävyttämänä.

”Jos tämä ei saa sinua hymyilemään, mikään ei saa”, tviittasi @martiwonderdog.

”Tämä on niiiiin suloista! Näin lasten pitäisi saada elää. Ei huolia, olla rakastettuja, suojeltuja ja täynnä naurua”, @rsfbritt57 kommentoi.

Monet ovat myös verraneet videon poikia itseensä ja ystäviinsä, kun ovat nauttineet vettä väkevämpää. Lisäksi monet kommentoivat ennustivat, että tämä on lopputulos, kun ravintolat ja pubit avaavat jälleen ovensa.

Voit katsoa hulvattoman videon alta ja jos upotus ei näy, löydät videon sekä sen synnyttämää keskustelua täältä.